Jak ukázat ženám samovyšetření prsu? Na muži! (VIDEO)

Jistá argentinská agentura dostala zapeklitý úkol – naučit ženy, jak si mají samy vyšetřit ňadra v rámci prevence rakoviny prsu. Jenže narazila na problém v podobě zákazu zobrazení bradavek na sociálních sítích.

Přitom právě cílová skupina kampaně na podporu samovyšetření prsu, jíž byly ženy okolo 25 let, tráví na sociálních sítích spoustu času a používá je jako nejčastější komunikační kanál. Jak tedy ze zamotaného problému ven?

Jednoduše – když nemůžete ukázat na Facebooku či Instagramu bradavky ženské (což je v rámci prevence rakoviny prsu docela důležitá věc), nabídnete ženám video s mužskými prsy!

A světe div se, funguje to! Video, které učí ženy, jak si mají samy vyšetřit ňadra, a v němž jeho tvůrci využili mužského figuranta, je hitem! A je to dobře – prevence rakoviny prsu si rozhodně takovou podporu zaslouží.

Video je sice v angličtině, ale je více než názorné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat