Ten nejlepší penis podle žen: Kolik měří?

Malý, velký, tlustý, tenký, zakřivený, chlupatý, oholený…. Penis má mnoho podob a charakteristik, nicméně stejně všechny zajímá, jak je velký. Máte svého favorita? Zapadáte do skupiny žen, která zvolila ideální míry? Možná jste spíš černá ovce…

Jakožto žena o penisu dřív či později nevyhnutelně zjistíte jednu věc. Muži ho berou neskutečně vážně a připisují mu ohromnou důležitost srovnatelnou s… Vlastně s ničím. Penis je jen jeden a jeho nesmírná hodnota taky – což my ženy někdy obtížněji chápeme.

Základní charakteristika muže

Ne, my neprovozujeme neměnné rituály na záchodcích, počínaje způsobem, jakým muž svůj penis uchopí a vytáhne, až po pověstnou poslední kapku, která stejně vždycky skončí ve spodním prádle.

Ne, my se každé ráno hned po probuzení nedotýkáme svých genitálií a stejně tak je láskyplně nepohladíme při usínání. A ne, my netelefonujeme a přitom nemáme jednu ruku v trenkách….

Ok, ale zato víme, jaké penisy se nám líbí. Koneckonců, náš názor potvrdil i nejnovější výzkum, který zodpověděl otázku, jež sužovala muže celou věčnost. Jaká je ideální velikost?

Podívej se, sáhni si a pověz…

Průlomová studie byla postavena na 33 kusech 3D modelů vzpřímených penisů a výzkumníci z univerzity New Mexico a California je předvedli 75 ženám ve věku 18 až 65 let. (Jednalo se o Kaliforňanky, podle dotazníku sexuálně zkušené a žijící v sexuálním vztahu.)

Pokud vás zajímá, jak to bylo s velikostí, tak ty se pohybovaly od 10,16 do 21,59 centimetrů na délku a od 6,35 až do 17,78 centimetrů po obvodu. Úkol pro respondentky zněl jasně: Zvolte svůj oblíbený penis pro dlouhodobý vztah a taky pro vášnivou noc. No a výsledky?

V dlouhodobém vztahu se na špičce oblíbenosti drží ptáček s 16 centimetry délky a 12 centimetry v obvodu. U náhodné známosti je to trochu něco jiného. 16,25 centimetrů délka, 12,7 centimetrů obvod.

Sex s větším? Proboha, jen občas!

Ženy pro jednorázový sex raději volí větší velikost penisu, zejména tu obvodovou,“ uvádí vědci s tím, že i když je tato preference vyšší než průměrná velikost penisu, jedná se jen o mírný nadprůměr, z něhož by muži neměli být vystresovaní. „Ženy mohou dávat přednost menší velikosti pyje u dlouhodobého partnera, a to z jednoho prostého důvodu. Fyzické pohodlí,“ dodávají. (Respektive, kdo v sobě neměl skoro až vorvaně, neuvěří.)

Výsledky českých mužů

Jak moc je reálné, že máte doma „ideálního“? Podle celorepublikového výzkumu sexuálního chování Čechů vyplynulo, že 25,1 % mužů vlastní penis o délce 16 až 20 centimetrů, druhou příčku drží ti, kdo mají 11 – 15 centimetrů (11,1 %) a pouhá 4 % mužů o sobě tvrdí, že ten jejich měří nad 21 centimetrů. Věřit můžete, ale nemusíte. Sexuolog Petr Weiss v souvislosti s touto tematikou říká, že zhruba 25 % českých mužů má právě v tomhle „velké oči“. Buď jak buď, do ideálu se nejspíš vejde větší část českého národa. A ještě jedna velmi, ale opravdu velmi důležitá věc…

O centimetr víc nebo míň, skutečnost je taková, že když se muž na svůj penis soustředí až příliš mnoho, většinou od své partnerky vyžaduje nepřiměřenou míru pozornosti. Jenže pak s ní obvykle nedokáže plnohodnotně žít.






Celkem 120 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat