Obyčejné věci změní partnerovi sex v neobyčejný zážitek

Polykání spermatu, anální sex, exotické milostné polohy? Ano, možná i právě tohle muži v posteli postrádají, nicméně ještě je tu něco méně chlípného a navíc snadno proveditelného, po čem pánové touží. Co je to?

Zbožňujete návštěvuy u kadeřníka, protože vám dělá dobře, když vám jemně vmasírovává šampon do vlasů? Možná i váš partner prahne po tom, aby se jeho vlasy dostaly do hledáčku (milostného) zájmu. Proč? Dle reakcí můžu, relaxační masáže hlavy opravdu postrádají (1). Náhrada? Spojte je se sexem!

Předehra i dohra

Taková erotická masáž obličeje a hlavy, na které se nachází miliony nervových zakončení, je něčím, co každý muž náležitě ocení! Co budete potřebovat? Olej netřeba, vystačíte si s prsty (2).

Ruka ruku mine

Požádejte partnera, aby se pohodlně položil na záda, a vy si sedněte za jeho hlavu. Masáž začněte hlazením prsty pod jeho bradou. Dlaněmi přejíždějte ze stran po jeho obličeji, napínejte mu kůži u spánků a prsty laškovně zajíždějte do jeho vlasů. (Technika, kterou si nechá líbit snad úplně každý. Vždyť nejtenčí kůže člověka se mimo jiné nachází právě na vlasové části hlavy a stimulaci této oblasti mnozí přirovnávají i k orgasmu) (2).

Úsměv, prosím!

Pak pokračujte drobnými kroužky těsně pod čelistí. (Jako výchozí bod berte střed brady a směřujte do stran až těsně pod uši.) Spojte špičky ukazováčků v oblasti pod jeho nosem a špičky prostředníčků pod ústy. Pak se tahem prstů snažte vykouzlit partnerovi úsměv na tváři. Okamžitě tak situaci vnuknete pozitivní náladu. Následně se zaměřte na lícní kosti, strany obličeje a uši (2).

Malý prostor pro velké věci

Zajeďte prsty nejprve za jedno ucho, pak za druhé. Najdete tam malou prohlubeň, která se výborně hodí pro uvolňující masáž odplavující stres. Pozornost si zaslouží i vnitřní strany ušních boltců. A další skvělý tip? Zvedněte milenci hlavu oběma rukama, protáhnout mu krk, špičkami prstů oblažovat vlasy, zatímco jeho hlava se pomalu spouští zpátky na polštář. (To, že nejprve bude reagovat strnulým krkem, je normální. Kdekdo má strach, že hlavu neopatrně upustíte. Partnera ubezpečte, že je všechno v pořádku a že by se měl absolutně uvolnit, jinak svojí šíji dostatečně neuleví od napětí) (2). A co vy? I na vás záleží…

Určujte si podmínky. Tak to má být!

Pokud se v této fázi necítíte pohodlně (třeba máte v nohou mravence), trochu změňte polohu a provádějte drobné krouživé pohyby po tvářích, zpracovávejte nos a hlavně jeho kořen. Postupovat můžete i tak, že začnete na čele a krouživými pohyby se dostanete přes nos a tváře až k bradě. Stejnou cestou se vraťte zpět ke kořeni nosu a přejíždějte střídavě oběma rukama zlehka přes čelo až do vlasů. Na závěr pokožku na hlavě taktéž promasírujte (můžete použít i svoje nehty) a nechte dalším věcem volný průběh…(2).

Příště zase můžete vyzkoušet umýt partnerovi vlasy jako v profi salónu. Promačkávání vlasů a voňavý šampon atmosféru taky vyladí. Trochu změna od klasického scénáře: jedna pusa, orální sex a dvě staré známé polohy na závěr…(2).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8314375/, (2) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat