SEX: 11 rad, které nedopustí, aby to mezi vámi vyčpělo

Stereotyp dožene každého, zvlášť v dlouhodobých vztazích. Jak udržet oheň, vášeň i úctu mezi dvěma lidmi, když ti dva spolu vstávají i usínají po mnoho let? Jednoduše. Milující páry seriózně prozradily, co dělá jejich milostný život naplněný a vzrušující!

Americká univerzita Chapman, na které jen tak mimochodem studoval i fešák Kellan Lutz známý rolí Emmetta Cullena ze Stmívání, požádala téměř 40 000 ženatých a vdaných lidí, kteří se svým partnerem žijí víc než tři roky, aby prozradili svoje tajné tipy na sexuální štěstí. Jedenáct rad, které se nejvíce opakovaly a mnoho párů se jimi řídí, si právě teď můžete poznamenat!

1. Mějte nápady

Polohy nahoře jsou jenom začátek. Aby se nikdo z vás dvou nenudil, je třeba čas od času šokovat, překvapit, vybočit z řady a udělat aspoň malou změnu, i kdyby to znamenalo, že si na dva týdny zakážete misionáře. (Jen to zkuste, budete překvapeni výsledkem!)

2. Oblékejte se

Máte zvyk, že po koupání přijdete k partnerovi, odhodíte župan a sednete si mu do klína? Bezpochyby je rád, ale dlouhodobé páry milují i spodní prádlo. Všechna ta šněrování, průsvitnost, hebké materiály, podvazky… Příležitostný nákup něčeho nového by měl patřit k povinnostem!

3. Choďte společně do sprchy

Všichni, kdo si svůj sexuální život nemohou vynachválit, se odvolávají na společnou smyslnou sprchu – aspoň jednou za čas. Tak si nastudujte, co všechno se v ní dá dělat, a objevte i kouzlo aromaterapie. Začátek hlavní bylinkové sezóny k tomu jen nahrává!

4. Otevřete se

Muži a ženy z výzkumu, kteří diskutovali o svých nejdivočejších fantaziích se svými milenci, dlouhodobě hlásili větší spokojenost v ložnici. I když některá tajemství by měla podle odborníků zůstat skryta, neboť by v milenci mohla vyvolat žárlivost či méněcennost (třeba sen o sexu právě s Kellanem Lutzem), s různými dráždivými praktikami, neprobádanými technikami, exotickými polohami, změnou postupů a tak dále se klidně pravidelně svěřujte.

5. Vytvářejte uvolněnou náladu

Osvětlení, hudba, svíčky, vůně, polštáře, deky, romantický piknik…. Velká většina lidí uvádí, že tahle snaha se zatraceně vyplácí! Tak na to myslete, až zase sex budete odmítat. I vám pomůže, když se budete věnovat přípravě prostředí – po svém!

6. Praktikujte masáž

Není divu, že dvojice, která do předehry zařadí masáž, k sobě má blíž. Vyprodukovaný oxytocin, hormon lásky, důvěry a věrnosti, dost ovlivňuje emoce.

7. Opusťte byt

Podle údajů dlouhodobě sexuálně spokojených párů, milenci, kteří pravidelně opouštějí byt, ať už v rámci dovolené nebo „hotelových víkendů“, udržují vášeň ve vztahu mnohem snadněji.

8. Navštěvujte erotický obchod

Občas se hodí malá pomoc zvenčí… Lubrikanty, vibrátory, erekční kroužky, Venušiny kuličky a tak dále, a tak dále…. Choďte společně nakupovat nebo jeden druhého překvapte něčím pikantním. Sexuální chemie zůstane zachována i poté, co se na jeho nahý zadek díváte už po milionté!

9. Zvažte anální hrátky

I když se to někomu může zdát až příliš tvrdé, naturalistické nebo nechutné, ukázalo se, že spokojené páry ve větší míře experimentují s anální stimulací. Nemusí jít vyloženě o samotný anální sex, ale hlazení a laskání této oblasti mnoha lidem přináší uspokojení.

10. Sex si normálně plánujte

To, co vypadá jako špatný vtip, je ve skutečnosti dobrá rada na bezproblémový chod milostného života. Kdekdo totiž dneska nemá čas, takže zapsat si do kalendáře „v pátek budeme chvíli sami“, by mělo být prioritou. Aspoň podle výše zmíněné studie.

11. Udělejte si čas

Polovina spokojených mužů a žen přiznává, že jejich poslední pohlavní styk trval víc než 30 minut. Jasně, že pokaždé nemáte tolik času, ale zase platí: pozornost střídejte. Jednou rychlovka, podruhé pomalejší mazlení se skleničkou vína. Takhle to dělají vítězové!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat