Poslední záchrana milostného života? Plán P!

Sex. Potřebuje nakopnout, inspirovat se, probudit? Chcete, aby partner nebyl tak líný, laxní nebo odmítavý? Pak zahajte tajnou misi s názvem plán P. Co všechno obnáší a proč se díky němu miliony žen po celém světě cítí skvěle?

Ne, nejsou to rozličné kurzy, jak objevit sebe sama. Nejedná se ani o partnerské semináře, i když uznáváme, že některé z nich jsou určitě užitečné. Plán P neznamená nic jiného, než pět důležitých způsobů, které opětovně přináší do milostného života radost, jež se někam ztratila.

Znáte názor, že oba partneři musí těžce makat na tom, aby si monogamii zpestřili? Jestli ne, možná máte štěstí. Třeba patříte k těm, kdo se s tím jedním partnerem pomiluje více než 4000x za život, aniž by ho to přestalo bavit. Ale ruku na srdce, jde to vůbec? Na plán P dojde dřív nebo později. Takže z čeho se skládá? Předehra, příjemné pocity, představy, vyvrcholení a zábava. Na tomhle všem je potřeba zapracovat.

1. Předehra

Páry, zvlášť ty, které se dostaly do rutiny, často zapomínají, jak je fajn vrátit se zase na začátek a tvářit se, že jeden poznává toho druhého – a obráceně. Masáž, líbání, hrátky s erotickými pomůckami, techniky jako kousání, štípání, hlazení peříčky, společná koupel. Nutnost!

Tip: Objevujte méně známé erotogenní zóny (třeba jako podkolenní jamky, oční víčka, vnitřek stehen). Svůj osobní vibrátor použijte i k dráždění partnera – přejíždějte jím po milencově těle. Konečně se odvažte i k předvedení lehké sólo masturbace, na kterou se muži tak rádi dívají!

2. Příjemné pocity

I když na zdlouhavé milování nemáte čas nebo náladu, sem tam nezaškodí „oblafnout“ sebe sama a intimní atmosféru vytvořit v několika minutách. Vypněte telefon, ztlumte světla, zapalte svíčky a dělejte jenom to, o čem víte, že vám dělá dobře. (I kdyby to mělo být pouhé poslouchání hudby.)

Až se vnitřně naladíte na to, co přijde, přizvěte partnera a domluvte se, že si navzájem věnujete 10, 15, 30 minut času. (Časový nástřel si určete podle dohody a nálady.) Ty využijte k masáži, uvolnění, hlazení, soukromému pikniku, ke schůzce s vonnými éterickými oleji, nebo klidně i k česání vlasů, když vám to dělá dobře. Úkolem je uvolnit se a nemyslet na každodenní starosti.

Tip: Příjemné pocity se dají navodit i všetečnými otázkami typu: „Co sis vlastně myslel, když jsi mě uviděl poprvé?“ nebo „Pamatuješ na ten sex ve stanu tenkrát v létě“? Společné historky z dob dávno minulých sbližují…

3. Představy

Touhy většiny lidí se otočí okolo striptýzu od partnera. Zaměřte se na její realizaci, nebo si s partnerem otevřeně promluvte o tom, co by v milostném životě chtěl zkusit nebo zažít. I když máte strach. Myšlenka, že druhý přijde s nápadem, který vás rozhodí nebo naštve, může brzdit v rozletu. Nenechte se zaskočit, je důležité konzultovat a přistupovat na kompromisy. Nikdo neříká, že musíte všechno plnit do puntíku!

Tip: Určité fantazie, o kterých víte, že by se milenci nemuseli líbit, si radši nechte jen pro sebe. Na druhé straně ty ostatní vylepšujte, „vytuňte“ a doveďte k dokonalosti. Pokud na něco nemáte odvahu, je mnohem jednodušší domluvit se nejdříve na hraní rolí: „Já budu tvoje paní a ty se podvol.“ Vždycky tak můžete říct, že něco, co uděláte nebo jste již udělali, bude či bylo v souladu s vaší smyšlenou postavou. Vy nic, vy muzikant…

4. Vyvrcholení

Tipy orgasmů, jejich zabarvení, délka, způsoby dosažení… Je toho hodně, co se ještě dá prozkoumat, i když si myslíte, že už o sexu víte všechno. Opravdu znáte všechny polohy, které zaručují hluboký orgasmus? Vyzkoušeli jste různé metody tření, stimulace klitorisu a úhly při pronikání? Určitě ne. Nakupte příručky, otevřete zdejší rubriku sex a vztahy a vyšťourejte něco, v čem zatím nemáte praxi.

Tip: Odborníci se shodují, že mezi faktory, které ovlivňují vyvrcholení, patří verbální i fyzická komunikace, psychické rozpoložení, dostatek času, něžnost, porozumění i fyzické dispozice. Hlavně je to ale o tom, mít z toho všeho bádání a poznávání upřímnou radost. Jestli vás prudí už jen myšlenka, že „dneska by měl být sex“, je něco špatně. Zkuste sama zanalyzovat, co by se mohlo udělat proto, aby se situace změnila. Jaké máte nápady?

5. Zábava

Prostě hry… Každý pár je potřebuje „jak prase drbání“. Svazování, psaní vzkazů na ledničku, posílání lechtivých zpráv do práce, předstírání nezájmu, nahé uklízení, osahávání v kině, nevěra s vlastním partnerem, rekvizity, erotické video, lechtivé stolní hry, malování po těle, striptýz, vyřazení jednoho ze smyslů (třeba hmatu), partner jako sluha, tajné signály pro rychlovku, číslované seznamy toho, co ještě musíte vyzkoušet… Domluvte se, že třeba jednou za měsíc zkusíte nějakou novou věc.

Tip: Jednoduše si jen udělejte čas a zamyslete se, co by vašemu milostnému vztahu udělalo dobře. Bavte se vlastní fantazií. Uvidíte, že jakmile přijdete s prvním návrhem, ty další vás i partnera nadchnou o to víc!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat