Jak si zvětšit prsa i při sexu? Tomuhle neuvěříte!

Odmítáte hluboké výstřihy? Nechcete se milovat v pozicích, ve kterých partner vidí vaše prsa, protože jejich velikost vás trápí? Možná plašíte zbytečně. Jestli máte mindráky, tak ještě neznáte ideální proporce ženských dvojčat!

Neexistují „špatná“ a „dobrá“ prsa. Každá jsou nějaká – a všechna mají svého obdivovatele. Že zákonitě musí být velká minimálně jako basketbalový míč, aby z nich muži měli radost? Omyl. I když sexuolog Zlatko Pastor přiznává, že muži dávají přednost spíše větším prsům, na něčem jim záleží mnohem víc.

Fascinace ňadry

„Pro většinu mužů je důležitější jejich tvar (vede klasický hruškovitý, pozn. red.) a tuhost než samotná velikost,“ míní odborník. Zkrátka a dobře, pokud by váš Pepík stál před volbou, zda si vybrat objemná a povislejší ňadra, nebo ta menší a pevnější, s největší pravděpodobností nezaváhá a přiloží ruku na „druhou možnost“.

„Vždyť já to říkám pořád, že velikost akorát tak do ruky je ideální,“ ještě si neodpustí komentář. A co ty všemožné ankety o nejkrásnější poprsí celebrit, které by chtěl tajně laskat celý svět? Nenechte se zmást. Všechno je to jeden velký podvod!

Větší, plnější a krásnější? Za minutu!

Když se jistý britský výrobce prádla zeptal mužů, jak vypadá ideální žena současnosti, ukázalo se, že ta nejlepší by měla mít blonďaté vlasy herečky Scarlett Johannson, nohy modelky Rosie Huntington-Whitley, obličej herečky Megan Fox, boky modelky Kelly Brook, břicho hvězdičky Michelle Keegan a prsa selfíčky posedlé Kim Kardashian. A teď neříkejte, že máte depku. Vždyť ona je vyprsená až na půdu! To sice jo, ale tahle potvůrka podvádí.

Plochá není, to se ví, ale aby tahle samozvaná celebrita z reality show udržela pozornost mužů u svého výstřihu, který jen tak mimochodem kojením dvou dětí dostal na frak, podlepuje si svá dvojčata hypoalergenní lepicí páskou, jež prsa jednak udrží na správném místě, ale taky je nadzvedne a opticky udělá větší. S tímhle trikem se osobně letos na konci února pochlubila na svém Instagramu.

Slepená i do postele?

„Přilepíte je nahoru, takže jsou super zdvižená. Zabere to pár chvil, ale věřte mi, stojí to za to,“ radí všem, kdo na svém výstřihu i dojmu potřebují zapracovat. (Takže kdo ví, jak to u ní doma vypadá, když se po bytě producíruje jenom tak. Chtělo by to nějaké selfíčko, jak bradavkami třeba vytírá podlahu.) Pak ty ankety mají k něčemu vypadat! A teď záludná otázka…

Chcete být jako Kim? Lepicí záchrana navyšující sebevědomí se dá sehnat v obchodě se spodním prádlem už okolo 130 korun za 25 kusů deseticentimetrových pásků, což je takříkajíc za hubičku. Přímo v posteli se na plnost prsou dá vyzrát nákupem přímo SM bondage pásky (20 metrů zhruba za 150 korun), která se dá libovolně rozstříhat a použít, na co chcete (navíc pod záminkou přísnějších hrátek).

Ale zpět k velikosti prsou. Ještě pořád tápete, jak velká ňadra jsou pro muže důležitá?

Co je obří, nutně nemusí být sexy

„Rád se podívám, to nepopírám, ale dívat a chmat, to jsou dvě rozdílné věci. Osobně mi záleží hlavně na tom, aby pod tričkem aspoň bylo něco, s čím se můžu v posteli pomazlit. Jinak neřeším,“ krčí rameny dvaatřicetiletý respondent Standa, který jen tak mezi řečí prohlásil: „S obříma bych asi ani neuměl zacházet.“ No, a není jediný.

„Velký meruny? Dobrý. Ale ty střední jsou neméně laskací. Třeba moje paní je má po třech dětech povislejší a méně plnější, ale to neznamená, že bych je vyměnil. Jsou akorát,“ směje se devětatřicetiletý Vlado, jehož opodál stojící kamarád bez obalu přiznává, že čím větší, tím lepší.

„Vždycky se mi to líbilo, ale já nemám problém ani s extrémními XXL silikony. Asi jsem v tomhle směru úchyl,“ chechtá se na celé kolo. Má cenu mu to vyvracet? Určitě ne. Ať si spí, s kým chce.

Ostatně, německý odborník na myšlení mužů Hauke Brost říká, že velká ženská prsa jsou pro muže důležitá asi tak, jako pro ženy velký penis. Vždycky totiž záleží i na tom „zbytku“, který k jednomu nebo ke druhému patří.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat