Uberte na jídle a zlepší se vám sex!

Bez ohledu na to, zda je člověk štíhlý, atletické postavy či má pěkných pár faldů navíc, když sníží svůj denní energetický příjem o čtvrtinu, jeho pohlavní život se výrazně zlepší. Prokázali to vědci z Louisiany. Krom sexuální motivace mají ale dobrou zprávu také pro insomniaky. Po roce na dietě se zlepší výrazně rovněž spánek.

Při omezení energetického příjmu se zlepší život v téměř všech rovinách. Nejvíce však v sexuální oblasti, celkově se ale člověk cítí lépe také s ohledem na náladu a lepší je rovněž spánkový režim.

Vědci z Louisiany sledovali skupinku osob, která měla normální zdravou postavu či nadváhu během dvou let. Všichni jedinci dostali předepsanou dietu, kdy museli konzumovat jen pětasedmdesát procent energie vázané v potravě ve srovnání s původním režimem.

Po dvou letech v průměru všichni zhubnuli přes šest kilogramů, cítili se méně stresovaní a v napětí, byli celkově šťastnější a měli kvalitnější pohlavní život.

Spánek se spravil asi po roce od začátku diety, ale nejlepších výsledků dosáhli ti, kdo zhubnuli nejvíce. Celkově byli všichni jedinci také zdravější a měli lepší výsledky vyšetření krve.

Omezení energetického příjmu bylo naplánováno tak, aby dietu držící osoby nebyly hladové. Takže došlo spíš k nahrazení tučných sladkostí za živinami hodnotnější a kaloricky chudší potraviny. Do jídelníčku odborníci zařadili hodně bílkovin, které jsou náročné na trávení a dávají tělu méně energie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat