Jak mít lepší sex? Stačí jediná věc!

Tohle by se mělo, tamto je nutné udělat, s tímhle si beztak neporadíš… Ale no tak! Opravdu si v posteli chcete nechat radit od ostatních? Pokud půjdete za svým cílem, a hlavou proti zdi, máte větší šanci na skvělý sex i vztah. Proč to tak je? Sexuálně spokojení lidé se neřídí starověkými názory!

Český sexuolog Zlatko Pastor říká, že celé věky lidstvo toužilo po elixíru krásy a lásky. „Někteří po něm touží dodnes. Vždy se našli ti, kdo na tom vydělali,“ krčí rameny odborník s myšlenkou, že nikdo nikdy nevynalezl takový lék, aby člověk byl navěky šťastný, spokojený a uspokojený. No aby ne. Jedno čínské přísloví říká, že pokud nevíš, jak si počínat při pohlavním styku, užívání výtažků z bylin ti nepřinese žádný užitek… Tak jak to tedy s tou intimní harmonií, souladem a spokojeností je? Vymýšlí si snad všichni milenci s úsměvem na rtech? Určitě ne! Oni prostě mají své sladké tajemství... Tohle!

Pohlavní role a další nesmysly

K intimnímu štěstí stačí osvobození od tradičně pojímaných stereotypních názorů, které diktují, že nejvyšší mužovou prioritou je práce a že to jsou ženy, kdo přebírá zodpovědnost za sledování vztahu. No a taky zavrhnutí polopravd, nesmyslů a pomluv. Milujete zrovna tohoto muže, kterého vám matka neschvaluje? Máte doma pět vibrátorů, tři dilda a hodiny erotických filmů, o kterých si vaše kamarádky myslí svoje? No a co!? Je to váš život a jen vy ho můžete udělat naprosto božský.

Když docentka v oboru sociální psychologie na Massachusettské univerzitě v Bostonu Sheree Dukes Conradová a profesor psychologie Michael A. Milburn začali spolupracovat na projektu s názvem Sexuální inteligence, kterého se zúčastnilo 500 osob z celého světa ve věku od 18 do 64 let, netušili, že vlastně objeví recept na partnerskou i sexuální spokojenost.

Návod na psychickou i fyzickou úlevu

Z dotazníků a osobních pohovorů totiž vyplynulo, že když žena nebo muž objeví své pravé pocity, řídí se jimi, věří sami sobě a svým pomocníkům neboli pomůckám, cítí se svobodně, upřímně přijímají veškeré své způsoby chování, ať už do pravidel o roli pohlaví zapadají či nikoli. Znamená to tedy, že máte-li svoji hlavu, nápady i postoje, vaše cesta za intimním pohodlím i štěstím je mnohem kratší než u ostatních. Tak i vy naslouchejte svému vnitřnímu já…

Názory ostatních. Ano, ale…

Třeba tohle jsem teď řešila s jednou svojí kamarádkou. Svěřila jsem se jí, že můj milostný život v manželství není tak úplně nelepší. Řekla jsem jí, že chci, a to osobně, nakoupit v erotickém obchodě pár nových věcí,“ vypráví osmatřicetiletá čtenářka Bára, která u svojí známé způsobila opovržení.

Radka se na mě podívala, jestli jako myslím vážně, že sama půjdu do tohoto typu krámu. Vyštěkla na mě, že tohle přece dělají jen muži a že se to nehodí. Uzavřela to větou, že pokud neklape sex, určitě má můj muž milenku a já s tím stejně nic neudělám,“ zvedá oči v sloup Bára, která si naštěstí nenechala nic diktovat.

„Když jsem přišla domů, měla jsem radost. Objevila jsem úžasnou soupravu na svazování, taky romantické i rajcovní spodní prádlo, jo a hlavně pouta, o kterých jsem vždycky snila,“ dál vypráví s tím, že její manžel nakonec byl rád, že se iniciativy chopila právě ona.

Jak se nenechat strhnout davem?

Po jednom milování mě pochválil, jak dobře jsem vybrala. Prý se styděl navrhnout mi to sám, protože nevěděl, jak bych reagovala,“ směje se Bára, která všem radí, aby dali na svůj instinkt. „Už nežijeme sto let za opicemi. Máte svoje potřeby, choutky, touhy i životní styl. Žijte ho a neřiďte se jen tím, co říkají ostatní nebo společnost. Ta s vámi v posteli není,“ významně zvedá ukazováček. A s ní souhlasí i odborníci.

Třeba výše zmíněný sexuolog Zlatko Pastor říká, že každý má nějaké postřehy, zkušenosti, názory, odborné vzdělání, nadhled, nebo z toho nemá vůbec nic, a přesto si myslí své. „Nekriticky přejímat názory se nevyplácí, inspirace se hodí vždy,“ myslí si. Takže co máte večer v plánu? Teď, když už víte, jak prospěšné je „rozjet se“, můžete mít stovky tipů… Dnes, zítra i pozítří!






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat