Proč by muž měl denně jíst hrstku mandlí?

Muži, kteří denně ejakulují a navíc sní hrst ořechů, zřejmě nemůžou umřít na rakovinu prostaty. Ví se několik let, že pravidelná a častá ejakulace je nejlepší prevencí nádorového onemocnění předstojné žlázy. Vědci z Harvardovy univerzity ale našli další skvělou pomůcku v boji s touto chorobou. Konzumaci ořechů. Stačí denně sníst čtyřiadvacet mandlí či čtrnáct půlek vlašského ořechu a riziko úmrtí na rakovinu prostaty, když už jí muž onemocní, klesne o čtyřiatřicet procent.

Vyplývá to ze studie sledující po šestadvacet let stravovací návyky sedmačtyřiceti tisíc mužů. Mezi těmi, kdo denně konzumovali hrst ořechů, zemřelo na rakovinu prostaty o čtyřiatřicet procent méně osob.

Pacienti, kteří jedli minimálně pětkrát týdně hrst ořechů, byli ohroženi úmrtím na rakovinu prostaty o čtyřiatřicet procent méně,“ tvrdí vědci z Harvardovy univerzity.

Ořechy jsou bohatým zdrojem vitaminu E a dalších antioxidantů, které mají prokazatelně protirakovinné účinky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat