Dlouhodobý vztah = předstírání orgasmu!

01.08.2016 | Sex a vztahy

Partneři v dlouhodobých vztazích se většinou přistihnou při tom, že je sex s protějškem – často už poněkud stereotypní – ne úplně baví. A protože nemůžou dosáhnout vyvrcholení, tak ho zahrají. Říct své drahé polovičce, že to nejde, je totiž ožehavé. Může ranit city milované osoby a narušit jinak dobře fungující soužití. Orgasmus tak předstírá osmašedesát procent žen a osmadvacet procent mužů.

U mužů je často důvodem k fingování orgasmu opilost, která znesnadňuje dosažení orgasmu kvůli snížené citlivosti tkání a zpomalené reakci nervového systému. Z průzkumu seznamky Illicit Encounters, která zprostředkovává kontakty mezi nevěrnými zadanými lidmi, také vyplývá, že fingovat orgasmus se muži snaží právě při sexu na jednu noc, když si uvědomí, že to byla chyba a nestojí to za to. Tuhle techniku ukončení sexu volí každý desátý nevěrník mužského pohlaví.

Z průzkumu dále vyplývá, že čím déle lidé žijí ve vztahu, tím je předstírání vyvrcholení běžnější. U žen osmkrát a u mužů třikrát častější než v novém vztahu nebo čerstvé zamilovanosti.

Čtyřiapadesát procent žen nepovažuje předstírání za problém a naopak vyřčení pravdy – že nemůžou vyvrcholit – je podle nich nebezpečnější a udělá víc škody než užitku. Dvaačtyřicet procent žen tvrdí, že zahrát to na muže je hračka. Jen dvanáct procent mužů si myslí, že jsou v tomto dobří herci a umějí to skvěle fingovat.

Mnoho žen se snaží zachránit city manžela či dlouhodobého partnera tím, že finguje orgasmus při nekvalitním sexu. Je to jednodušší než ve vztahu konfrontovat tyto hlubší problémy. Zřejmě je ale daleko zajímavější, kolik mužů to dělá také, navíc ze stejných důvodů jako ženy,“ uvedl Christian Grant ze společnosti Illicit Encounters.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat