7 věcí, které by měl každý muž vědět o orálním sexu

24.06.2016 | Sex a vztahy

Kdybychom měly vybrat 7 věcí, které bychom rády, aby naši partneři věděli o tom, co se nám honí hlavou, když jim děláme radost ústy, které by to byly?

Schválně, jestli jsme na nějaký nezapomněly.

1. To „lehké“ navigování naší hlavy je zbytečné... však se ke všemu nakonec dostaneme

Ano, vaše ruka na našem temeni, která si „nenápadně“ hraje s našimi vlasy a ve skutečnosti se snaží udat tempo i hloubku, nás občas trochu vytáčí. Dejte nám chvíli čas, však se k výsledku dostaneme!

2. Klečet, když vy stojíte, je docela výkon

Upřímně, naše hlava, když klečíme, není většinou v úrovni vašeho rozkroku. Buď se nepřirozeně vytahujeme, nebo naopak podivně krčíme. Ne že bychom takové nepohodlí nebyly schopné a především ochotné překousnout (to většinou uděláme rády), ale pamatujte na to a zkuste být příště trochu kreativnější v polohách (a přístupnější kompromisům).

3. Někdy je náš krk prostě proti

Ano, v ideálním případě bychom měly být schopné vzít vás do úst „celého“. To ovšem znamená uvolnit dokonale krk a potlačit dávivý reflex. A to občas není úplně dobře proveditelné. Tak nás nenuťte (vážně chcete, abychom se v takové intimní chvíli pozvracely?).

4. Občas ty vzdechy jen hrajeme

Tak jo, přiznáváme, že někdy nás orální sex vážně strašně vzrušuje a nic nepředstíráme, ale někdy není nálada až taková, abychom vzdychaly úplně upřímně... Spíše se snažíme věci urychlit.

5. Devětašedesátka je super (hlavně v teoretické rovině)

Ne že by nás opravdu nevzrušovala, ale je to docela výkon. Soustředíme se na spoustu věcí najednou, ztrácíme soustředěnost a také kontrolu nad některými věcmi (například nad hloubkou průniku do úst). A to občas není nic snadného.

6. Byly bychom vděčné za varování předem

Většině z nás nevadí, když vyvrcholíte v našich ústech, ale zkuste nám to chvilku před tím ohlásit. Budeme schopny se pěkně připravit (a nezakuckáme se, že).

7. Orální sex ve sprše je fajn (hlavně pro vás)

Nic proti sexu ve sprše, ale má své limity. A týká se to i toho orálního. Protože upřímně, zatímco vy si užíváte nejen naši snahu, ale i stékající vodu po těle, my se po nějaké době tak trochu topíme...







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat