5 věcí, které vaše ŇADRA musí zkusit!

Neodmyslitelně k vám patří, jsou symbolem ženskosti, krásy, smyslnosti i erotiky. Kdo nebo co? Vaše ňadra! Jakou pozornost si zaslouží a co všechno by měla aspoň jednou v životě zažít? Těchto 5 věcí je oblaží!

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že prsa jsou důležitou erotogenní zónou, pro některé nejdůležitější. Stimulace bradavek dokonce přivádí některé ženy k orgasmu. Jestliže to u vás takhle nechodí, minimálně se dá hovořit o velkém množství nervových zakončení, která jsou zdrojem příjemných pocitů. Další proces pak probíhá u každých ňader stejně.

Erekce bradavek bývá první známkou sexuálního vzrušení. Prsa se zvětší, dvorce zduří, vyvstanou na nich růžové skvrny. Tento stav vydrží až do orgasmu, pak ňadra ochabnou a dvorce se zmenší. Už jen kvůli tomuhle se vyplatí nechat si hrudník laskat. Jak, čím, proč? Tohle všechno by vaše dva poklady měly zkusit!

1. Teplo, chlad, teplo, chlad

Na další pobyt venku si připravte skleničku s ledem a požádejte partnera, aby vás trochu zchladil. Nechte si přejíždět ledem po bradavkách, nebo jednu z kostek vložte milenci do úst. Jeho ledový dech splní stejný účel už jen při pouhém malém fouknutí směrem ke vztyčeným hrotům. (Další polibek krátce po vypití doušku horké kávy hned po vycucání ledové kostky přivádí do extáze.) Uvidíte, že tyhle hrátky s teplotou si jednou provždy zamilujete.

2. Úchop pěti prsty

Je váš milostný scénář pořád jedno a to samé? Milenec vám rozepne podprsenku, přisaje se k bradavce a čeká, že budete vrnět blahem? Jestli vám to takhle vyhovuje, nic proti tomu, ale každá žena by měla vědět, že úchop pěti prsty dělá jejím dvojčatům nadmíru dobře. Poučte toho svého…

Ať si dá na ruku poctivou várku masážního oleje, položí dlaň na prs tak, aby prsty byly rovnoměrně rozmístěny po jeho obvodu. Pak ruku zvedá a současně něžně přejíždí prsty po ňadru, až uchopí bradavku. Tu povytáhne – jemně nebo silněji (je dobré vést ho a dát najevo, co je vám zrovna v daný moment nejpříjemnější). Takhle připravená prsa jsou určená k hýčkání, mazlení, masáži a dalším věcem, které ženám dělají tak dobře. Chcete si užít ještě víc a tvrději?

3. Sání bez úst

Pak zkuste gumové přísavky na bradavky, které fungují na principu podtlaku. Zmáčknou se, pak přiloží na „špičky“ a ve vteřině máte neskutečné špunty lačnící po stimulaci. (Cena v závislosti na výrobci a erotickém obchodě od stokoruny do tří set korun.)

4. Tahy štětcem

Kdo si hraje, nezlobí. Rozmačkané ovoce, šťáva z melounu, kterou milenec slízává… Pokud vedle sebe máte podobně kreativního partnera, můžete si gratulovat, ale zkusil už vzít do ruky štětec a potravinářskou barvu? (Některé z nich jsou i ochucené.) Přejíždění po ňadrech přináší smyslný zážitek s puncem návratu do dětství.

Zkusil jsem to a mohu doporučit, ženě se to moc líbilo. Já akorát kromě barvy použil i třpytivý poprašek pudru. Bylo to úžasný sex,“ zasněně vypráví čtenář Vilda. Berte to jako mustr pro vás…

5. Svazování

Říká vám něco bondáž prsou? Pokud se něco takového do vaší ložnice ještě nedostalo, je to chyba. Tuhle zkušenost by měla mít každá prsa! Proč? Po správně provedeném úvazu delším lanem si „odlehčí“ objemnější náklady, ale i menší ňadra jsou nalitější a o dost citlivější.

Na internetu jsou k mání fotopostupy, tak neváhejte nějaký z nich vyzkoušet. Ti odvážnější k podobným nápadům přidávají i hrátky s bondage páskou, která nechytá chloupky. Pouhé zalepení bradavek v rámci hry „teď nesmíš“, může být velmi vzrušující – stejně jako něžné strhávání téhle „erotické náplasti“. Snesou vaše prsy tolik rozkoše?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat