Má 22 dětí a tohle je jeho rada pro bezdětné muže!

Čtyřicetiletý Ari Nigel z New Yorku je otcem dvaadvaceti dětí. Většinu z nich ale nevychovává, neboť byly sice počaty jeho spermatem, ale figuroval u nich pouze jako dárce genetické informace. Super plodný inseminátor takto pomohl osmnácti ženám, ostatním mužům toužícím po potomkovi radí, aby hodně pili čistou vodu a také dostatečně spali.

Nigel si nechává říkat Sperminátor a u své bývalé manželky, s níž má tři děti, zrovna dobrou pověst nemá. Nechce jí totiž platit alimenty. Přesto dál roznáší svou DNA a plodí jednoho potomka za druhým. Ve čtyřiceti letech má pocit, že ještě několika dětem pomůže na svět.

„Velmi často nikoho neodmítnu. Někdy se ozvou ženy hodně přes čtyřicet, které to pořád chtějí zkusit. Snažím se, pokud jsou ochotné. Zvlášť obtížné to může být v případě, kdy se mi ozve sedmačtyřicetiletá žena z Ugandy, té asi pomoct nemůžu, nemohl bych si dovolit za ní přiletět,“ vysvětlil Nigel v americkém televizním pořadu This Morning.

Některé ženy oplodní při souloži, jiným daruje sperma pro umělé oplození na klinice a dalším v chladicím boxu pošle sperma přes dopravce domů.

„Myslím, že jsem tak plodný, protože dobře a hodně odpočívám a piju také hodně vody,“ tvrdí Nigel.

Učitel matematiky se prý nechává pravidelně testovat na pohlavní choroby a to samé vyžaduje u žen, které chtějí počít přirozeně. Za své služby si nic neúčtuje, ženy maximálně hradí náklady na dopravu a oplození in vitro. Partnerku prý teď žádnou nemá především proto, že kvůli své „službě“ nemůže doma často ejakulovat, aby nesnižoval počet spermií v ejakulátu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat