10 problémů, kterým rozumí jen ženy s velkým poprsím

Toužíte po bujném poprsí, aby se za vámi muži otáčeli? Tak si to dobře předem rozmyslete. Není všecko zlato, co se třpytí, každé mé své pro a proti. Velká prsa také mají i své nevýhody. Hlavně v těchto deseti situacích byste radši volila menší a užila si více volnosti.

1. Jdeme si zaběhat? Nebo raději ne...

Běhání a některé další sportovní aktivity jsou s velkým poprsím dost náročné. Pomoct by měla kvalitní sportovní podprsenka, ale někdy to prostě opravdu nejde. Teď si představte, že jste v posilovně a jsou některé pozice, kdy jsou ňadra prostě více vystavená. Najednou přítomným mužům padá brada, bezvládně drží činku a upřeně zírají. I to vás může od sportu odradit.

2. Spánek na břiše? Nic pohodlného…

Tohle vás asi nenapadlo, ale spát na břiše s velkým poprsím není nic příjemného, na chvilku možná, ale rozhodně celou noc nezvládnete.  Prsa prostě tlačí pořád na stejném místě.  A sexy noční košilky? No ty jsou opravdu jenom na to, že je z vás partner po chvilce svleče, spát v nich není zrovna pohodlné. Při převalování vám ňadro snadno vypadne a škrtí se na šňůrce od ramínka. Zkrátka než vychytáte ten správný obleček na spaní, tak je to pokus omyl.

3. Bolavá záda

Zkuste si dát před sebe podobnou zátěž a pohybujte se s ní všude během několika dnů. S přibývajícím věkem jsou bolesti zad v horní části stále častější. Není dokonce výjimkou, že starší ženy absolvují plastickou operaci na zmenšení prsou, aby tak trochu ulevily páteři a zbavily se malé zátěže.

4. Galeje při nákupech

Najdete nádherné šaty, které skvěle sedí vaší postavě, až na ten dekolt. Oblečení má většinou úzký střih a na větší prsa v těchto šatech není prostor. Buď jste pak odsouzeny kupovat větší konfekční velikost a zbytečně si přidávat kila, nebo musíte každý model předělávat, aby na vás vypadal dobře.

5. Dobrý den, moje oči jsou trošku výš

Není to žádná poklona a časem to leze pořádně na nervy. Nemusíte mít ani hluboký výstřih, aby se pohled některým mužům nesesouval pomaličku na vaše dvojčata. Po chvilce máte pocit, že se nemluví s vámi, ale s vašimi prsy. Hodně těžké to mají ženy s opravdu velikým poprsím, i když mají na sobě zimní kabát, prsa jsou prostě pořád vpředu, nedají se přehlédnout.

6. Bez podprsenky ani na krok

Znáte ten skvělý pocit, když si během horkých dnů vezmete volnější top a nemusíte si vzít podprsenku? Ženy s velkými ňadry ne! Jenom doma si můžou dovolit zahodit podprsenku. Mohla byste si na sebe obléci cokoliv, ale bez spodního prádla by to vypadalo velmi vulgární a levně.

7. Přitahujete nesprávné partnery

Občas máte pocit, že jste magnetem na ty nejpodivnější typy mužů. Každý chlap se přirozeně rád podívá na pěkná prsa. A pokud džentlmen mlčí, podivín musí zásadně přidat několik nevhodných komentářů a ihned si trošku zašpásovat.

8. Jedna chybička a je z vás baculka

Nesprávně zvolené oblečení při větších prsou z vás rázem udělá boubelky. Stačí si obléci volnější top nebo šaty antického střihu a automaticky se i ze štíhlých žen stávají oblejší dámy. Když si zase oblečete úzké šaty, vypadáte i v nežádoucích momentech velmi sexy.

9. Skvrnité pozdravy na oblečení

Smutná realita, která dokáže pokazit pěkný den. Drobky s oblibou přistávají v oblasti vašeho dekoltu. A když vám padne malý kousek jídla, můžete tipovat, kde vám bude zaručeně slušet. S velkým výstřihem potom vyklepáváte drobky i s podprsenky.

10. Příliš mnoho pozornosti při milování

Váš milovaný je obvykle naprosto fascinován vašim bohatým dekoltem. A to dokonce tak, že se při milostných hrách zapomíná věnovat zbytku těla a soustředí se zejména na prsa. Někdy máte chuť říct mu, ať se vzpamatuje a přestane se chovat jako teenager.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat