Erekce ze strachu. Znásilněný muž existuje!

Muž – přinucen k sexu. Je to technicky možné? A jak se vůbec domlouvá penisu, aby stál v pozoru? To je jedna z velkých záhad, které trápí lidstvo. Co s tím má co společného obyčejný strach? Tahle skutečnost vás šokuje!

Muži a penis. Nekonečný příběh! „Tuhle jsem četla, že nějaká bláznivka z amerického Seattlu si na večírku vyhlédla jistého muže, ke kterému se v noci vkradla. On, prý zmožen po práci, tvrdě spal, a tak vůbec neví, jak se ta holka k němu dostala. Chudák prý jen po probuzení zaregistroval, že má ztopořený penis uvnitř cizí ženské – a svázané ruce,“ popisuje čtenářka Kateřina s tím, že onen muž byl podle uveřejněné zprávy dost naštvaný.

Šel si nechat odebrat vzorky DNA, na základě kterých dotyčnou vzali do vazby. Je tohle možné jenom v Americe? Jak se vůbec stane to, že muž má erekci a souloží i přes svoji nevůli? Nějak tomu nerozumím,“ tápe Kateřina a trochu v legraci dodává, že ona má hodně práce s tím, aby její partner „otevřel závoru“. „Existuje snad nějaké kouzelné heslo nebo formule, že penis najednou stojí v pozoru?“ ptá se. Zkrátka a dobře, problematika nechtěné erekce je poněkud složitější.

Kdy je vlajka v pozoru?

Ztopoření se s železnou pravidelností dostavuje obvykle ráno po probuzení. A to rozhodně není dobře. Nejen že je na překážku potřebě ulevit přeplněnému močovému měchýři, ale pro muže, který musí cestou na toaletu míjet partnerku nebo spolubydlící, je to mnohdy velký problém.

Mezi další nechtěné situace patří erotické sny tak skvělé, že jejich vinou dochází k výronu ejakulátu, který probíhá ve spánku. Tento jev se označuje jako poluce a nejčastěji se vyskytuje v období puberty a rané dospělosti, nicméně může náhle přijít kdykoli a kdekoliv bez ohledu na věk. Muž a penis zkrátka občas nežijí v kompatibilitě a jeden nebo druhý si dělá, co chce. Nebo snad nechce? Je vůbec technicky možné, aby muž byl znásilněný? Ano, je.

Silné emoce jako spouštěče

Mýtus, že muž nemůže mít pohlavní styk se ženou, po které netouží, je lehce zpochybnitelný,“ vysvětluje jeden z předních českých sexuologů Zlatko Pastor s tím, že nechtěné erekce je možné dosáhnout dotyky, ale i vlivem silné emoce, jako jakou je například strach!

Hypoteticky vzato se tedy úplně normálně může stát, že nějaká divoška přiskočí zezadu ke kolemjdoucímu, dá mu nůž na krk, vydá povel ke svlečení kalhot a zaraduje se nad ztopořeným penisem. Jestli tohle je případ zmíněného amerického muže „v nouzi“, těžko říct. Tam by člověk spíš hádal, že panáček měl pěkný erotický sen, kterého zlodějka při pohledu na něj pouze využila ve svůj prospěch. Stejně, ty erekce jsou záhadné….

Prostě silné hrátky s provazy

Podle Pastora k erekcím dojde také vlivem hyperkapnie, tedy nadbytku oxidu uhličitého při nedostatku kyslíku v krvi tak, jak se objevuje u oběšenců nebo lidí, kteří jsou škrceni. Už chápete, proč se sadomasochisté vyžívají ve svých rolích? Akorát se to nesmí přehnat.

Třeba takový americký herec David Carradine známý ze snímku Kill Bill by mohl vyprávět. Zemřel 3. června 2009 na hotelovém pokoji v thajském Bangkoku. Traduje se, že měl zálibu v erotickém přiškrcování, které se mu stalo osudné. Ostatně, zodpovídal za svoje rozhodnutí a činy. A co ti druzí, kteří jsou k erekci a sexu přinuceni ženou?

Takový zneužitý, ne šťastný muž má problém se s tím vyrovnat, svěřit se a vypořádat se s negativními pocity,“ říká Zlatko Pastor. V tomhle si tedy obě pohlaví nemají co „závidět“. Sexuální křivdy nesou všichni stejně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat