Nažhavte se na dokonale vášnivou noc sextingem

06.07.2023 | Sex a vztahy

Sexting jsou žhavé SMS zprávy plné erotiky a sexu. Vlastně je to takové milování na dálku, po smskách. Ovšem i to by mělo mít svá pravidla, na která hlavně mužská část populace trochu zapomíná.

Takže co byste, milí pánové, měli vědět, než se rozhodnete nás „nažhavit“ po smsmkách?

Neměla by to být naše první společná sexuální zkušenost

Sextování v době, kdy jsme spolu měli jediné rande a největší „odvaz“ byla malá pusa na dobrou noc, když jste nás doprovázeli domů, je znakem nevkusu. Nečekejte, že byste od nás v takové situaci dostali nějakou nahou selfie. Upřímně, zatím nejsme moc zvědavé ani na žádnou vaši. Dejte nám čas, dokud vás nepoznáme lépe.

Netlačte moc na pilu

Pamatujete, že v sexu existuje předehra, viďte? Tak pro vás máme špatnou zprávu – v tom smskovém taky. Jistě, jsou chvíle, kdy nás dostane do varu zpráva typu „mám hroznou chuť ti vyš***t mozek z hlavy“, ale většinou nás spíš zaskočíte. A ne v dobrém slova smyslu,

Zkuste být originální

A nezačínejte každé sextování slovy „co máš zrovna na sobě?“. Protože ve dvě v noci vám klidně napíšeme pravdu – vytahané tričko s Tomem a Jerrym, kalhotky, co připomínají bombarďáky Bridget Jonesové, a teplé zaprané ponožky se Santou Clausem. Připadá vám to sexy?

Pozor na pusu!

Jasně, občas máme rády ostřejší výrazy, ale uvědomte si, že některá slova vypadají napsaná o moc vulgárněji, než když nám je šeptáte do ucha.

Netlačte na pilu ani s fotkami

Jasně, my vám nakonec nějakou tu hanbatou selfie pošleme, ale počkejte, až budeme chtít my. Pro mnohé z nás je to navíc velká otázka důvěry a možná náš vztah ještě není na takovém „levelu“.

A nemusíte hned posílat své nádobíčko

Chvilka na upřímnost – jste si jistí, že se dá zrovna tenhle kus anatomie vyfotit nějak esteticky? Protože to není zrovna nejfotogeničtější část těla. Ne že bychom na ni nebyly zvědavé (to jsme), ale hlavně naživo, ne po MMS zprávě.

Pamatujte, že jsme mistryně multitaskingu

A tak i když píšeme, že už se nemůžeme dočkat, až budeme provádět všechny ty věci, o kterých si píšeme, neznamená to, že zrovna ležíme v posteli a „děláme si dobře“. Možná totiž zrovna žehlíme a koukáme na seriál.

Možná to nezůstane tak úplně mezi námi

Možná kousek nějaké smsmky zahlédne i naše kamarádka, až si ní půjdeme na kafe. A možná nejen ona. Ačkoli drtivou většinu věcí nikdy nevyzradíme, občas se některé rády pochlubíme, jakého milovníka máme doma.

Méně je více

Sextování by nemělo připomínat návod na použití nebo výčet anatomických výrazů, na které si vzpomenete. Je to dialog. Pořádně žhavý dialog, tak především zapojte fantazii a odvažte se!

Je to hlavně zábava

A tou by mělo sextování zůstat. Musí nás oba bavit a na konci každé takové „smskové party“ by kromě potěšení měl být i pocit, že jsme si to užili. S úsměvem na rtech!

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat