Doba penisová: Jsme posedlí velikostí pohlaví svých synů

Záleží na velikosti penisu? Jak komu. Ženám méně než mužům, kteří se srovnávají mezi sebou a velikost pyje vztahují k vlastní mužnosti. Ale podle amerických urologů v době, kdy je velikostí orgánu posedlá většina společnosti, přibývá nervózních rodičů, kteří mají pocit, že jejich syn má pyj příliš malý. U západních lidí za to ale může většinou obezita. Tuk na podbřišku totiž orgán chlapcům mnohdy zcela ukrývá.

„Otázka týkající se velikosti penisu je stále častější v posledních deseti letech, kdy já i mí kolegové vídáme stále více dětí s nadváhou při lékařské prohlídce,“ uvedla doktorka Perri Klassová deníku New York Times, který se tématem zabýval.

„Vídám nespokojenost s velikostí pyje pravidelně. U desetiletých či jedenáctiletých chlapců je běžnou otázkou jejich rodičů, není penis mého syna příliš krátký?“ dodává profesor urologie Aseem Shukla z University of Pennsylvania v rozhovoru pro The Times.

Ve většině případů ale chlapci netrpí mikropenisem – chorobně malým pyjem – ale pouze vizuálním zmenšením, které je způsobeno tukem v podbřišku. Pohlavní úd obklopuje a kouká z něj pouze jeho část či žalud. Ale to je problém, který může trápit i dospělé muže. Podle urologů se s každými deseti kily nadváhy zkracuje penis o jeden centimetr.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat