11 nejhorších erotických hmatů. Čím ho zaručeně otrávíte?

Pohladit takhle a tady, udělat tohle, pak tamto, nešklebit se, nastavit se…. Rad, jak se milovat „správně“, existuje! Ale už vám někdo někdy řekl, co v posteli nedělat? Tohle je 11 špatně zvolených doteků, které muži nenávidí, ať už si o nich myslíte cokoli!

V sexuální příručce z roku 1894, kterou napsala jistá Ruth Smythers (žena reverenda L. D. Smytherse), se směrem k manželskému sexu doporučuje následující…

„Nikdy by nemělo upadnouti v zapomenutí jedno zásadní pravidlo manželství: dávati se musí pomálu, zřídkakdy a hlavně s nechutí. Chytré ženy mají v zásobě novou a lepší metodu, jak odmítnouti a odraditi manžela s jeho milostnými návrhy. Dobrá manželka může čekat, že do konce prvního roku manželství se jí podaří snížit častost intimních sblížení na jedno týdně a do konce pátého roku svazku manželského na jedno měsíčně. Mnoha ženám se podařilo do desátého výročí sňatku poroditi děti všechny a docíliti úplného ukončení sexuálního vztahu se svým manželem.“ No tak prosím… Takhle se to tenkrát dělalo! A dnes?

Milence můžete odradit spíš svojí neomaleností. Víte, jaké hmaty považují při sexu za ty úplně nejhorší? Touhle jedenáctkou otrávíte (skoro) každého!

1. Macatá i kostnatá? Tak pojď k mamce, holka!

Pořádně partnera poplácejte po zadku, dejte si každou půlku do jedné ruky a mateřsky každou z nich pohoupejte. (Hýždě sice jsou zásobeny citlivými nervovými zakončeními, ale o „výprask“ tohoto typu stojí jen málokdo.)

David, 28:Jakékoli náznaky mateřství jsou během sexu k ničemu. Když k tomu přidáte ještě hlášku ‚pojď k mamce‘, postaráte se o opadnutí erekce ve světovém rekordu.

2. Kontrola bochánků

Přejeďte od podpaží k bokům. Hmatem kontrolujte špeky a pneumatiky. Zablouděte nahoru a zase dolů a v mezičase lechtejte.

Karlos, 47: „Lechtání je takové ošemetné. Člověk na něj musí být připraven, nicméně vždycky platí, že se hodí spíš někdy před předehru – třeba s peříčkem je to fajn, ale přímo při sexu? Zapomeňte!“

3. Vstup zadním vchodem

Bez upozornění zasuňte partnerovi prst do zadnice a omluvte se slovy, že jste neměli tušení, jak moc je dotyčný háklivý.

Petr, 41:Tohle chlap musí chtít. Sám od sebe. V případě, že to žena udělá bezprizorně, připadáme si jako znásilnění homosexuálové.

4. Cucejte vlasy

Bohumil, 52:Moje žena mi ráda cucá palce u nohou. Samozřejmě umyté a někdy i pokapané šampaňským, není to žádná špína. U těch vlasů se ale docela pozastavuji. Přijde mi to infantilní.“ (A co mají říkat ti, kdo nosí vlasovou protézu?)

5. Kontrolujte slechy

Strkejte ukazováčky do ucha a upozorňujte na to, že vatové tyčinky jsou v koupelně.

Adam, 33:Na něco podobného byla úchylná moje bývalá, která si potrpěla na čistotu. Já neříkám, někdy to bylo fajn, ale čeho je moc, toho je příliš. Nikdo si nechce připadat jako káraný školáček!

6. Přepadovka

Náhle sjeďte rukama z hlavy přes břicho do oblasti slabin.

Štefan, 29: „I když se tváříme, že čekáme všechno, není to pravda.“

7. Nehoda není náhoda

Rozepněte mu poklopec tak rychle, aby se spodky s jemnou kůžičkou penisu zasekly v zipu.

Honza, 35: „Au. Nikdy to nechci zažít!“

8. Zuby v akci

Chyťte milence za přirození zubama. Na tenhle zážitek bude vzpomínat dlouhá léta. (Množství nervových zakončení je zde vyšší než kdekoliv jinde na mužském těle.)

Milan, 38:Na zuby fakt opatrně. Musíme vám stoprocentně věřit a být maximálně vzrušení, jinak se nemá cenu o něco takového pokoušet. Ale stejně jsme ve střehu!

9. Tahání, které chmury (ne)zahání

Tahejte ho za chlupy v rozkroku. (Taky moc prima.)

Artur, 27:Jen tak laškovně po sexu si to představit dokážu, ale jinak na tom vzrušujícího není vůbec nic.

10. Vypouštění míče

Během přesunu od jedné polohy ke druhé položte ruce na jeho břicho a stiskněte.

Jakub, 26: „Mám to za sebou. Upšouknul jsem si tak, že mladá vyklidila pole do dvou vteřin.“

11. Tvrdý náraz

Vyšvihněte kolena ke svému hrudníku tak rychle a neobratně, až ho jedním z nich nakopnete do varlat. (Je třeba zdůraznit, že tyto dvě žlázy jsou opravdu velmi choulostivé, a proto by se nikdy neměly hrubě mačkat, natož urážet nárazy.)

Luboš, 48:Odpustit se to dá, zapomenout na to nikoli. Ale to holky nepochopí, když nemají penis.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat