Komentáře k článku

Nevěra a nevěra 26.09.2019

MANŽELCE JSEM BYL NĚKOLIKRÁT NEVĚRNÝ,ale nic to neznamenalo jenom jsem si ulevoval asi jako při vykonání velké potřeby.Ale teď jsem se poprvé dopustil nevěry s mužem a nevím co dál.Nejsem schopen náš vášnivý vztah ukončit něco podobného jsem ještě nezažil.

Nehledejte za tím milenku 26.09.2019

Ano, správně, může za tím být milenec.

Tolerance 26.09.2019

Milé dámy, co byste více tolerovaly u partnera, nevěru s mužem, nebo nevěru se ženou ?

Jura 25.09.2019

Většina mých partnerek byla nastavená na rovnici pokud jsme spolu alespoň chvilku sami mohl by být sex, pokud jsme spolu přes noc je sex samozřejmostí. No dnes s manželkou je to volnější protože jsme spolu takřka každou noc a takovou frekvenci by asi ani jeden z nás nedal a pak ty faktory o kterých se píše jako děti, práce atd no někdy je toho dost.

aster Jura 26.09.2019

A co když nemá milenku jednu, ale hned dvě - to musí být na zbláznění, to už se teprve doma namáhat nebude...*16* problém je v tom, že se dneska všechno moc hrotí - když člověk nemá sex aspoň 2x týdně, tak mu podle "expertů" z "prestižních" univerzit nefunguje vztah - a bohužel se najde spousta lidí, kteří tomu uvěří. Já mám naštěstí svých starostí dost a tak mě ani nenapadne zjišťovat, proč zrovna dneska se mnou můj muž nechce spát - ještě bych na něco přišla a musela bych to pak řešit - a to se mi nechce *6*

Jura aster 26.09.2019

Ono ty nereálné představy zvládnou lidi i bez expertů, jedna holka se chlubila že to dělá s přítelem 16x za noc, po čase to njak vedlo k tomu že mezi náma něco proběhne ale stále mně děsila představa abych si neudělal moc ostudu, nakonec jsem jí dvakrát zmordoval že sotva lezla a bylo po mindráku. Mít milenky je fajn, jen hlupáka stojí peníze, ale je nutné věnovat jim něco mnohem cenějšího a to je čas, proto je funkční vztah lepší. A že chce mít i chlap občas třeba večer pro sebe, otevřít si v dílně flašku a něco si tvořit nemá se zájmem o partnerku nic společného.

aster Jura 27.09.2019

Naprosto přesné - být spolu je fajn, ale někdy chce mít člověk svůj klid.

Co slušní lidé nechtějí slyšet 25.09.2019

Je tady i jiné pozadí nezájmu o sex s partnerkou než se všeobecně uvádí. Muž má známost ale kvůli společenským předsudkům a stereotypům svůj poměr úzkostlivě tají, více, než kdyby měl milenku. Ano, muž si našel chlapa a mají spolu vášnivý poměr. Milenku veřejné mínění toleruje, někdy dokonce i obdivuje, ale chlapa jako milence neodpouští. Když se vyhýbáme palčivým tématům, tak se daleko nedostaneme.

helus 25.09.2019

Pokaždé člověk na to nemá chuť.

nea 25.09.2019

každý v sexu potřebujeme jinou frekvenci, co stačí jednomu, nemusí stačit druhému

Siraellen 25.09.2019

občas prostě není chut

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat