Smyslná erotická hra na posílání balíčku

Počasí, zima, sníh, méně světla a podrážděnost milostnému životu neprospívají. Když ale do své předehry zařadíte smyslnou a rafinovanou hru, rázem se vám všechny podzimní splíny vyhnou obloukem! Co budete potřebovat? Pouze jednu jedinou věc…

Depresivní nálada, únava, skleslost, podrážděnost, zvýšená chuť na sladké? Možná vás přepadla podzimní deprese! Lidé proti ní bojují světlem a vhodně zvolenou aromaterapií. Důležitý je ale i dotek a vnímání blízkosti partnera. Proto neodmítejte jeho pokusy o sex a ba naopak se snažte přinést do svého života vzpruhu, kterou teď oba potřebujete jako sůl. Heslo pro dnešek? Hrajte si a poznávejte!

Navázání pouta a odehnání splínů

Sexy zábavu na podzim zkvalitníte, pokud do předehry přidáte sexuální pomůcky. Ty by se ale neměly používat jen na ženě – nebo na oblasti genitálií. Mezi nejlepší způsoby, jak z nich získat maximum, je laskání každé části těla a vyvolávání nervových vzruchů. K tomu slouží párová hra na posílání balíčku. Stačí sáhnout do svého nočního stolku a vyndat svého oblíbeného milence napájeného ze zásuvky nebo baterkami. A co dál?

Dvě osoby, 3 kola, časomíra

Jeden z vás začne libovolně zvolený vibrátor nastavený na nejnižší stupeň posouvat po svém těle, přičemž se vyhýbá erotogenním zónám, jako jsou bradavky a genitálie. Až dojde dolů k nohám, vrátí se zpět na začátek s tím, že zvýší výkon pomůcky. (Pokud má vibrátor jen jeden stupeň výkonu, aktéři pomůcku silněji přitlačí na pokožku.) Až první z páru skončí, předá balíček, tedy pomůcku, partnerovi a ten udělá to samé.

Dvojice se navzájem sleduje a snaží se vypozorovat, jak kdo na dráždění a vibrátor reaguje. V momentě, kdy i druhý partner skončí, zahajuje se další kolo, které čerpá z poznatků toho předchozího.

Ukázat, vstřebat a pojmenovat

Každý z vás by měl prokázat vnímavost a dráždit vibrátorem místa na partnerově těle, o nichž si myslí, že dobře reagují (pořád platí zákaz styku s rozkrokem). Po pěti až deseti minutách na každou osobu už jde to tuhého. Třetí kolo znamená stimulaci pohlavních orgánů.

Vy partnerovi, například pod varlaty, okolo penisu a tak dále, posléze on vám. Na třetí stupeň si vyhraďte opět pouze pět nebo deset minut (zvýší to naléhavost a hra bude mít stanovený řádný konec, což je celkově důležité).

Pokud během této doby bude někdo z vás mít orgasmus, je to jen dobře. V opačném případě se těšte na příště. Po ukončení této párové hry se spolu můžete jít vykoupat nebo se pomilovat. Již se k ní však do dalšího zahájení nevracejte. Cílem je pochytit co nejvíc informací právě během krátkého časového úseku. Prodloužením by hra ztratila svoje kouzlo.

Obměny a vychytávky

Posílání balíčku v této základní verzi může mít pro pár příštích milostných setkání několik obměn. Co se dá dělat, pokud se někdo z vás začne nudit?

  • Použijte jinou erotickou pomůcku (třeba i méně obvyklou, jako je vibrační erekční kroužek, masážní hlavice, vibrační vajíčko).
  • Na svém těle rtěnkou vyznačte místa, která jsou tabu, a upozorněte partnera, že jako satisfakci žádáte silnější dráždění povolených zón.
  • Zavažte si oči a nechte se překvapit, kde vás milenec bude hýčkat.
  • K ruce si dejte několik pomůcek a se zakrytýma očima hádejte, kterou ten druhý použil. Vítěz si může vybrat jednu sexuální praktiku, po které touží.

Zdroj: https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/g27019177/sex-games-for-couples/, https://www.insider.com/sex-games-for-couples







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat