7 věcí, které při sexu mohou dopadnout katastrofálně

Co odděluje dobrý sex od toho špatného? Někdy možná postoj nebo rozum v hrsti. Nevěříte? Tohle je seznam sedmi špatných věcí, které se mohou stát při sexu. Víte, jak na ně reagovat?

Základní Murphyho zákon zní, že „může-li se něco pokazit, pokazí se to…“ Dodatek paní Murphyové: „Ani láska není výjimkou.“ Svatá pravda. Co vám překazí milostné zážitky a na které věci prostě musíte reagovat? Pište si…

1. Jeho rauš při felaci

Většina žen si opravdu vychutnává orální sex. Bohužel, některým vykonávání téhle praktiky dost vadí. Ať už k tomu mají jakýkoli důvod, milenec by svoji partnerku neměl, a to ani v zápalu vášně, k ničemu nutit. Jenže někdy to tak docela nevyjde. Znáte to, přiblížíte se k penisu, už máte jeho ruce na svojí hlavě a najednou je tu nátlak. Vadí vám to?

Řekněte mu to a pokuste se společně najít hranici, za kterou už se chodit prostě nebude. Pro jistotu sevřete tělo penisu rukou a teprve potom si vložte žalud do úst. (V případě, že je muž dobře vybaven, použijte ruce obě.) Podpoříte funkci nárazníku. A taky ho vždycky můžete trochu zkousnout zuby (jen tak pro výstrahu), ale to už trochu zavání sadismem…

2. Nejistota z vlastního těla

Úzkost a nejistota nad vlastním tělem patří k tomu nejhoršímu, co může sexuální život jako takový potkat. Proč? To, jak se cítíte, se přenáší do způsobu, jakým se při milování prezentujete a pohybujete. Člověk nemusí být matematik, abych pochopil, že korpulentní dáma s vyrovnanou psychikou si sex může užít mnohonásobně intenzivněji a lépe než sice hezká, ale uzavřená a nejistá žena, z níž je stud znát na kilometry daleko. Co s tím?

Prostě se uvolněte a opakujte si, že Petr, Martin, Aleš nebo Milan s vámi chce spát proto, že ho vaše tělo těší. Pokud s tím i tak máte problém, zúčastněte se nějakého programu na zvyšování sebevědomí.

3. Přílišná upjatost

Někteří odborníci říkají, že sex by měl být komedie – ne tragédie. Přiznejme si však, že ne každý dobře snáší všechny ty tělní tekutiny od potu, slin až po krev a výměšky, nebo „malé nehody“ (třeba takový nečekaný únik plynů dokáže sex překazit ve vteřině). Když už ale na něco takového dojde, platí pravidlo „humoru do hrsti“. S naškrobeným panákem, který není ochoten incident nebo nehodu přijmout, je velmi těžké pořízení! A platí to i obráceně.

„Jednou jsem měla milence, který byl tak zpocený, že mu krůpěje potu stékaly po špičce nosu. Jenže odtud padaly do mého oka, což dost pálilo. Nakonec jsem si dala přes tvář polštář a začala se smát,“ popisuje čtenářka Katrin, jejíž partner gesto přijal a zasmál se taky. Rozhodně lepší, než nad tím vším opovrhovat nebo si sex právě kvůli něčemu takovému neužít. Jo, a smát se můžete klidně i po sexu. V momentě, kdy totiž dochází k náhlému uvolnění emocí a napětí, je smích naprosto přirozený.

4. Málo šťávy

Pochva důsledkem sexuální stimulace uvolní svůj vchod a zvlhne, čímž umožní snadné proniknutí penisu dovnitř. Teorii zná každý, ale v praxi to často takhle nevypadá. Není připravený mozek nebo tělo? V klíně se žádná skluzavka neobjevila?

Nemilujte se přes bolest, která podle statistik provází ženy při sexu asi v 15 % případů. To se akorát psychicky rozladíte. Místo toho kupte lubrikační gel a začněte ho brát jako svoji povinnou výbavu. (Mimochodem, neplatí, že čím více tekutiny, tím větší vzrušení. Vlhkost je variabilní a podle odborníků u žen existují značné rozdíly.)

5. Příliš mnoho alkoholu

Drinky odstraňují zábrany, což je fajn, když jste doma s partnerem – a v žíle máte jednu, maximálně dvě skleničky. Organismus není otupělý, nesnižuje se vaše vnímání a sex si užijete. V opačném případě není nic horšího, než matně vzpomínat na zážitek s kýmsi, kdo ani nepoužil kondom. Zásadně se tedy nepouštějte do akcí po třetí rundě.

6. Nedostatečná příprava

Počet mužů, kteří si myslí, že uspokojivého sexu se dá dosáhnout i bez penetrace? 43 %! Nadrženost je hezká věc, ale pokud vy nemáte připravený mozek (tedy nejerotogennější zónu), neotevírejte vlkovi vrátka a dejte si čas na ladění struny. Odstrčte ruce, dejte najevo, že ještě není čas. Dnešní muži nejsou neandrtálci (aspoň většinou), pochopí to.

7. Předstírání orgasmu

Podle výzkumu pražského Sexuologického ústavu 49 % žen už někdy předstíralo orgasmus. Důvod? Některé nechtějí, aby se muž cítil neschopný, jiné touží sex rychleji ukončit. Dobře, něco z toho se pochopit dá.

Ve výjimečných případech, kdy například po hodině orálního sexu má muž naprosto fialový jazyk a zkostnatělou sanici, může být předstíraný orgasmus vysvobozením. Stane-li se však z toho pravidelnost a standard, připravujete převážně vy sama sebe o prožitky, které patří jen vám. Nebylo by lepší zvolit jinou cestu a k uspokojení se propracovat? Takhle to totiž může přestat bavit jak vás, tak i jeho. Přece jen, herecké výkony leckdy dávají zabrat…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat