3 otázky, které odhalí, jestli ho sex s vámi baví

Muži mají potřebu sexu vyšší než ženy. Proto se svými partnerkami mohou mít sex navzdory špatným náladám, hádkám, nebo dokonce i antipatii. Poznáte, z jakých důvodů chce sex váš partner? A jestli se mu to vůbec líbí? 3 otázky odhalí odpověď!

Někdy se stává, že muž předstírá zájem, nebo dokonce uspokojení. Po nějaké době vztahu je to dokonce velmi pravděpodobné. Muži totiž většinou sní o tom, co právě nemají – v posteli i v obchodě. Kamuflování pravých citů je tak na denním pořádku. Nicméně to neznamená, že to není dobře.

O něm bez něj

Hauke Brost, německý odborník na mužské myšlení, zastává názor, že žena by především měla být ráda, že muž zájem o sex s ní alespoň předstírá. Pro něho je to totiž důkaz upřímné náklonnosti. (Existuje hodně mužů, kteří nedělají ani to.) Jistě, vrtá vám to hlavou… Chce „to“ upřímně, nebo zištně?

Jestli s vámi spí opravdu rád, to můžete zjistit jednoduchých testem. Odpovězte na tyto tři otázky, které podle zmíněného „mužologa“ odhalují krutou pravdu.

  1. Chápe se iniciativy při milování častěji než vy?
  2. Chce s vámi spát střízlivý, tedy ne pouze po požití dostatečné dávky alkoholu?
  3. Přemýšlí o tom, co by se vám při milování líbilo?

Muži chtějí sex? Ne asi!

Třikrát odpověď ano znamená, že se nemusíte bát. Spí s vámi rád. Dvakrát ano znamená pořád ano. Jedenkrát ano – už se můžete bát. Žádné ano: odpověď znáte. Váš partner s vámi v posteli není zrovna nejšťastnější. Vlastně je to katastrofa.

„Pokud se nyní zamyslíte nad tím, proč s vámi tedy ještě vůbec spí, měla byste vzít v úvahu tři typické mužské faktory: uspokojení pudu, sex ze zvyku a vyhýbání se nepříjemným diskusím,“ dodává Hauke Brost. Jestli se s realitou nechcete smířit a toužíte opětovně získat jeho zájem (a vrátit tak svůj milostný život do kondice), zkuste postup britské sexuoložky Tracey Cox, která tvrdí, že muži tají, když…

Jste krásná

Hoďte se do gala, udělejte něco pro svůj fyzický vzhled a v neposlední řadě při zahajování svádění proměňte svlékání v umělecké dílo. Pokud nebudete vnímat okolí, ale jen laškovnou přítomnost a vlastní tělo (prostě se do svádění zaujatě ponoříte), budete vypadat božsky. A toho si ten druhý zaručeně všimne - už jen z výrazu ve vaší tváři.

Jste sobecká

Britská sexuoložka tvrdí, že jakmile s vaším partnerem začnete zacházet jako s pouhým nástrojem vaší rozkoše, bude hořet touhou. Obkročmo se na něj posaďte, odhrňte stranou spodní prádlo, vezměte do ruky jeho penis a koncem třete klitoris. Užijte si ten skvostný a sobecký orgasmus a pak se svezte na něj. „Ne proto, aby se ukončila jeho muka, ale abyste prodloužila vlastní slast. Nebude si stěžovat, věřte mi,“ radí Tracey Cox.

Jste panovačná

Prostě a jednoduše stanovte tempo a místo, začátek a konec sexuálního setkání. Vyskočte si nahoru, pak zase slezte, odveďte partnera do jiné místnosti a nařiďte mu změnu pozice. Chovejte se tak, že víte, co chcete. Převzetí iniciativy dělá divy.

Jste nestydatá

Svému partnerovi, který už s vámi nespí tak docela rád, ukažte svoji pýchu na to, co máte. Žádný stud, jen smyslnost a chlípnost. Chovejte se koketně a sebevědomě, nic mu nevyčítejte, spíš se zaměřte na sebe. S takovými ženami muži spí rádi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat