7 tajemství šťastných párů. Odhalte je

Čím to, že některé dvojice vypadají stejně zamilovaně i po dvaceti letech, zatímco jiné nevyzařují nic kromě frustrace i po dvou letech? Možná ještě neobjevily 7 maličkostí, které dělají každé partnerství šťastné.

1. Pravidelně se milují

Není třeba chodit kolem horké kaše. Sex je ve vztahu životně důležitý. Mnohé průzkumy prokázaly, že páry, které se pravidelně (alespoň jedenkrát týdně) milují, jsou spokojenější než ty, kterým sex chybí, případně ho mají velmi málo.

2. Společně objevují

Spokojené páry se nikdy nenudí. Neopustila je ani po letech zvědavost a touha objevovat nové věci, vidět nová místa, získávat nové zážitky… A činí tak společně. Kromě toho je neopustila ani zvědavost směrem k sobě navzájem – stále je zajímá, jak jejich partner/partnerka žije svůj život, co ho/ji zajímá, trápí apod.

3. Vsázejí na upřímnost

Otevřenost je ve vztahu důležitá. Partneři, kteří před sebou nemají žádná tajemství, si zároveň více důvěřují. Navíc je důležité praktikovat otevřenost i při sporech či hádkách. Jen si ji nepletou s krutostí a touhou druhému ublížit. Mimochodem, i velmi šťastné páry se hádají, pokud někdo tvrdí, že ne, nevěřte mu.

4. Mají čas jeden na druhého

A skutečně ho tráví spolu. Je rozdíl mezi tím, když pár tráví večer například sledováním filmu, zachumlaný pod dekou a mazlením, a tím, když jsou partneři sice v jedné místnosti, ale ani si nepovídají. Existovat vedle sebe nerovná se žít spolu!

5. Mají čas i na sebe

Nicméně by bylo chybou domnívat se, že aby byli partneři šťastní, musejí jakoby splynout v jedinou bytost. Kdepak! I ve vztahu zůstáváte sami sebou, máte své koníčky a toužíte po chvílích samoty. To je v pořádku. V harmonickém partnerství se vám jich dostane.

6. Odpouštějí si

I přes všechnu snahu se stává, že partneři si navzájem ublíží. Důležité však je, jak se zachovají potom. Pokud spolu vše proberou a odpustí si, je to krok k úspěchu. Partnerovo „uklouznutí“ však v budoucnu nepoužijí jako argument či zbraň v hádce! Co se stalo, stalo se.

7. Pracují na sobě

Člověk se neustále učí a má možnost se pořád zdokonalovat. Usnout na vavřínech jen proto, že už jste toho pravého/tu pravou už našli, je velká chyba. Tak jako je třeba pracovat na vztahu, je třeba pracovat na sobě!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat