5 jednoduchých experimentů v posteli. Co musíte vyzkoušet?

Milostnému životu rutina příliš nesvědčí, jenže co když nejste zrovna žádný dobrodružný typ a některé, v současnosti populární, praktiky vás moc nelákají? Nemusíte si zoufat! K oživení sexuálních radovánek stačí kolikrát i úplné maličkosti!

Kdo přebere velení

V poslední době se neustále mluví o dominanci a submisivitě a zdá se, že kdo nikdy nevyzkoušel pouta nebo bičík, jako by nebyl. Jenže co když nejste zrovna typ, co by chtěl v posteli říkat „ano, pane“ nebo být přivázaný k čelu postele?

Pokud vás i přesto baví, když partner či partnerka převezme v posteli iniciativu, zkuste lehce zaexperimentovat právě tímto směrem. Přenechte jeden večer veškeré „velení“ milenci či milence, slibte mu, že uděláte vše, co si jen bude přát (v rámci hranic, které si ale stanovíte). Žádné pomůcky nejsou potřeba, stačí plnit přání. A i to je pořádně vzrušující.

Pohlazení pro oči

Líbí se vám partnerovo či partnerčino tělo natolik, že byste ho moc rádi viděli během milování, ale představa „domácího videa“ se vám nějak příčí (což v dnešní době, kdy se dá prakticky všechno vyvěsit na internet, není úplně od věci)?

Pak si zkuste do ložnice nainstalovat velké zrcadlo, ve kterém se během sexu uvidíte. Sice nebudete mít dlouhotrvající vzpomínku, ale věřte, že ten sexy odraz z hlavy jen tak nedostanete.

Žhavé vzkazy

Všude čteme, jak bychom si v posteli neměli dávat pozor na jazyk, jak vzrušující je trochu „peprnější“ mluva a květnaté popisy toho, co se nám líbí. Ovšem co když vám prostě stud takové řeči nedovolí?

Pak zkuste takzvané sextování, tedy posílání žhavých SMS zpráv. Některé výrazy se lépe píší, než vyslovují nahlas, tak proč toho nevyužít? Pár takových esemesek může pořádně nastartovat předehru!

Filmová předehra

Ještě pořád nemáte tak úplně jasno v tom, jestli vám vadí nebo nevadí, že váš partner sleduje pornofilmy? Pak se zkuste jednou za čas dívat s ním!

Nicneříkající snímek se díky tomu promění v pořádně žhavou předehru, společné sledování filmu pro dospělé dostane úplně jinou rovinu, než když se na ně dívá člověk sám. Nejspíš ho ani nedokoukáte do konce…

Pomocník na baterky

Používáte svůj oblíbený vibrátor jedině v soukromí a váš partner o jeho existenci nejspíš ani netuší? Odhoďte zábrany a uveďte tohoto šikovného pomocníka do svého lože! Jen si představte, jak úžasně vzrušující bude, když vibrátor namísto vaší ruky bude držet ta partnerova!

Mimochodem, vibrace nedělají zdaleka dobře jen ženskému tělu, tak na to pamatujte! Nemusíte kupovat nejrůznější pomůcky a složitě experimentovat – starý dobrý vibrátor umí milostný život pořádně obohatit!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat