Netradiční pomlázka: Čím zaručeně potěšíte svého partnera?

31.03.2017 | Sex a vztahy

Blíží se Velikonoce, a tak spousta z nás už v duchu počítá, kolik vajec bude muset nabarvit, aby je mohla o Velikonočním pondělí rozdat. Co takhle letos nechat „obyčejná“ nebo čokoládová vajíčka dětem či přátelům a svému milému za koledu nadělit vajíčko, jež mu zaručeně vykouzlí úsměv na tváři (a kdyby jen to)? P.S.: K téhle koledě je dětem vstup zakázán!

Podle tradic, které v našich krajích dodržuje většina rodin, je Velikonoční pondělí vyhrazeno koledníkům, kteří s pomlázkou navštěvují domácnosti a „vyšlehávají“ přítomné paní a dívky. Za to by měli dostat malou odměnu – tradičně malované vajíčko. Také u vás probíhají Velikonoce v tomto duchu? Pak byste letos mohla svého partnera během svátků pořádně překvapit. Třeba netradiční odměnou!


Kraslice plné potěšení

Mezi obyčejná vejce zkuste zamíchat také vajíčko Tenga Egg. Něco dobrého na zub v něm ale nečekejte! Tohle vajíčko ukrývá úplně jiná než gurmánská potěšení! Jedná se totiž o vajíčko masturbační, které si váš partner prostě zamiluje!

Tenga Egg je originální dárek nejen k Velikonocům. Stylová vnitřní struktura a líbivý design jen podpoří zážitek, který z jeho použití bude váš milý mít (a co si budeme namlouvat, vy s ním). Stačí rozbalit, kápnout přiložený lubrikační gel a váš partner si může dopřát úžasné pocity slasti. A co teprve, když mu budete „asistovat“! Na tyto Velikonoce zkrátka jen tak nezapomenete!


Na tuhle koledu váš partner jen tak nezapomene!

Které bude to pravé?

Pánská masturbační vajíčka od společnosti Tenga, která pořídíte na Intimity.cz, najdete na trhu v mnoha variantách. Liší se především strukturou – některá jsou krásně hladká, jiná mají šikovné výstupky na „strategických“ místech. Všechna se ale vyznačují kvalitním zpracováním (vyrobena jsou z pružného silikonu) a dokonalou elasticitou, která se přizpůsobí každé velikosti.


Originální Tenga Egg Lovers

Zvolíte pro svého milého Tenga Egg Misty, jehož vnitřní povrch je tvořený mikroskopickými výstupky, nebo Tenga Egg Clicker s rafinovaným systémem výstupků, které dokonale přilnou? Nebo by mu za koledu udělalo radost Tenga Egg Stepper s extra členitou strukturou? A co heboučké Tenga Egg Silky nebo romatické Tenga Egg Lovers? Možností je zkrátka spousta. Výběr je jen a jen na vás. Že se v té záplavě nemůžete rozhodnout? Pak můžete koupit hned celou pokládku Tenga Eggs Mix a postupně s partnerem vyzkoušet, které vajíčko mu "sedne" nejlépe.

Jasné ovšem je, že jakmile váš partner Tenga Egg jednou vyzkouší, budou se u vás doma tyto netradiční kraslice objevovat i jindy než o Velikonocích.

P.S.: Ovšem i my ženy si za pomlázku zasloužíme nějakou tu odměnu. Co třeba šikovného (nejen velikonočního) vibrujícího "králíčka" FiFi?






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat