Komentáře k článku

Kouďák 22.03.2012

Dokud vstáváme 2 vše je v pořádku né? A neříkejte že nemam pravdu :-P:-P:-P

Mr. Pot 19.07.2011

S posledníjm odstavcem týkajícím se velikosti spojené s jinými částmi těla nesouhlasím. Mám ověřeno, že délka mého penisu je totožnbá s délkou dlaně. Měřeno od konce nejdelšího prstu po hranu dlaně. Vyzkoušejte :-P

Petr Suk 16.07.2011

Neregistrovaná/ý - Matt Smorchen | 13.7.2011 TO MÁTE ÚPLNOU PRAVDU S TÍM MOČÁKEM

BUBA 14.07.2011

:-P

Matt Smorchen 13.07.2011

Vy s tím REM spánkem jděte někam. Vím, že ženské jsou často větší „prasata“, než chlapi, takže mne nepřekvapuje, že máte svůj tajně pornografický server, kde si píšete/čtete o chlapech. Ale když už ho máte a chcete si tady číst lechtivé kravinky, proč ne. Když je to o chlapech, netvařte se, že o nás víte víc, než my samy a zkuste se nás někdy taky zeptat… - Své nápady si ověřte. Nestojí mi ráno „kvůli impulsům v REM spánku“, ale prostě proto, že plný močový měchýř tlačí na prostatu a krev, kterou můj penis pojal, nemůže odtékat zpět do oběhu… O tom je ranní erekce. Nejsou za ní žádné lechtivé ani tajemné příčiny, jak byste možná chtěly. Takže, děvčata, co vám doporučím? Před upotřebením protřepat. Co? Hlavičku! Vaši!

Petul Matt Smorchen 15.07.2011

Tady někdo spal přes noc v knihovně XD Nesmíš se na noc tak nalejvat XD

ubzed Petul 16.07.2011

když někdo něco ví, honem ho urážíme - velmi inteligentní:-/

Verunka ubzed 19.07.2011

Přesně tak... "REM spánek"?.. Jděte někam! Neuvěřitelné..Člověk žasne, co si tady občas přečte... :D

Lůca Petul 26.07.2011

Bože, jsou to opravdu někdy bláboly. Kdo se alespoň trochu zajímá i anatomii a morfologii lidského těla ví že ne za všechno můžou erotické sny nebo myšlenky. Je to naprosto přirozený proces lidského těla. To je jeko by někdo řekl o ženách že menstruují prřotože si to prostě zasloužíXD Žaludek mimochodem taky funguje i když je prázdný a určitě to není tím že by myslel na jídlo.... Doufám že se mnou alespoň někdo souhlasí*3*

ubzed 13.07.2011

ad Samostatná myslící jednotka Leo, už dávno je zjištěno, že erekci mívá muž pokud je vzrušený třeba pohledem na přitažlivou ženu, zvukem třeba soulože u sousedů, nebo ho může třením vzrušit třeba příliš těsné oblečení. A pak ještě v případě, že se mu chce opravdu, ale opravdu hodně na malou (myšleno je WC, pro vtipálky a chytráky*1*)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat