Co možná nevíte o JEHO chloubě

13.07.2011 | Sex a vztahy

Ačkoli se o lidském těle učíme od dětství, některé věci se mnohdy nedozvíme za celý život. A o pohlavních orgánech to platí dvojnásob. Co jste tedy nevěděla o penisu a možná jste se bála zeptat?

Ano, může se zlomit

Technicky se samozřejmě penis zlomit nemůže, protože v něm není žádná kost, ale fraktura penisu není zas až tak vzácná. Může k ní dojít při příliš náruživém sexu a projevuje se výrazným otokem a modřinou. A také velmi silnou bolestí. Ačkoli se váš partner může cítit v rozpacích, návštěvu lékaře neodkládejte, neléčená „zlomenina“ může totiž vést k erektilní dysfunkci.

Kouří, nevydrží…

Že kouření škodí zdraví, rozhodně není žádné tajemství. Ovšem že ovlivňuje i erekci, to už tak známé není (jinak by byl počet kuřáků jistě o něco menší). Pokud má tedy váš partner problémy s erekcí, měl by na prvním místě přestat se svým zlozvykem – možná to pro něho konečně bude ta správná motivace.

Samostatná myslící jednotka

Okřídlené rčení, že muži „myslí penisem“, není zas až tak daleko od pravdy, i když se nedá brát doslova. Občas se totiž stane, že na podněty reaguje i bez mužova vědomí. Proto se někdy stane, že má muž erekci, aniž by dokázal říct jasně důvod. Například ráno po probuzení – s největší pravděpodobností se mu nezdálo o polonahých kráskách na pláži, jeho penis jen zareagoval na impulzy mozku, vyslané během REM fáze spánku.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Neřešte v posteli své špeky, buďte chtivou nymfou

Mezi zvířaty bez konkurence

Muži patří v porovnání se zástupci samců ve zvířecí říši k těm vyvinutějším. Tedy pokud jej porovnáme s přibližně stejně velkými savci. Nemá cenu, aby se váš miláček poměřoval například se samcem velryby…

Některá zakřivení jsou normální

Penis nevypadá vždycky jako vyobrazení v učebnicích a anatomických atlasech. Může uhýbat trochu doprava, doleva nebo dolů. V některých výjimečných případech znemožňuje extrémní zakřivení penisu sex.

Na geny to nesvádějte

Po otci může váš milovaný zdědit ledacos, ale velikost penisu ne. Za tu geny nemohou, rozhoduje se o ní v děloze při utváření močové trubice. Pokud má tedy někoho vinit, jedině matku přírodu…

NEPŘEHLÉDNĚTE: Návnady mužského těla! Tímhle nás vždy dostanou

Naprogramováni k rychlému konci

Neberte si osobně, že je za pár minut vše hotovo. Sex je zkrátka v přírodě určen k rozmnožování a evoluce ještě nepostoupila tak daleko, aby byl člověk (alespoň fyzicky) výjimkou. Téměř 85 % mužů může dosáhnout vyvrcholení do tří minut od vzrušení. Ti chytřejší a ohleduplnější si dávají na čas (zvlášť, chtějí-li dostat teplou večeři apod.).

XL? Ale jděte…

Podle výrobců kondomů potřebuje prezervativ velikosti XL pouze 6 % mužů. Ostatní mají normální velikost.

Velikost neodhadnete

Podle nosa poznáš kosa, velikost bot, délka předloktí, velikost rukou… Lidé jsou až neuvěřitelně kreativní, pokud jde o návody jak poznat velikost penisu. Jenže ani jeden nefunguje. Žádná souvislost mezi penisem a proporcemi ostatních částí těla neexistuje (bohužel i bohudík).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat