Erotické pomůcky přinesou rozkoš oběma partnerům. Kterou vyzkoušíte?

18.05.2017 | Sex a vztahy

Erotické hračky se zabydlely ve spoustě českých ložnic. A není divu! Dokáží totiž svým majitelům přinést spoustu slasti a nových zážitků. Že ještě žádného "pomocníka na baterky" nevlastníte? Pak je nejvyšší čas si nějakého pořídit!

Zapomeňte na hračky z minulosti, které svým vzhledem budily spíše rozpaky. Dnešní vibrátory či pulsátory jsou prakticky uměleckými díly a jejich design nadchne i nejnáročnějšího uživatele. Jejich funkce navíc spolehlivě uspokojí všechny vaše potřeby. Ještě pořád váháte? Třeba vás přesvědčí následující "argumenty".

Děláme to pro zdraví


Díky erotickým pomůckám lépe poznáme své tělo.

Opravdu! Však to dokazují i některé studie. Čím nám mohou být například takové vibrátory užitečné? Tak jednak dovolují ženám „užít si“ i bez přítomnosti muže, jednak se díky nim lépe naučíte znát své tělo a navíc prospívají vašemu zdraví.

Ano, je to tak. Výzkumy prokázaly, že u žen, jež používají vibrátor, existuje vyšší pravděpodobnost, že budou pravidelně a ve stanoveném termínu navštěvovat gynekologa a více se zajímat o zdraví svých reprodukčních orgánů.

Pro lepší sex

A to nejen, když tuhle erotickou hračku používáte sama. Jak už jsme naznačili, díky vibrátoru žena dokonale pozná své tělo, takže ví, co ji vzrušuje, a své poznatky může velmi dobře zúročit i při milování s partnerem. V jednom průzkumu vyšlo najevo, že ženy, které používají vibrátor alespoň jednou měsíčně, udávají větší sexuální uspokojení než ostatní ženy, lepší zvlhčení pochvy a silnější orgasmus. Zkrátka se jim díky „milenci na baterie“ zlepšil milostný život.

Partner bude nadšený


Erotickou pomůcku přivítají v ložnici i muži!

Možná byly vibrátory a spol. původně určeny jen ženám pro zpříjemnění masturbace, ale tak tomu dávno není! Pokud máte pocit, že musíte svou hračku před partnerem skrývat, klidně můžete stud i obavy odhodit!

Většina mužů považuje vibrátor za docela normální věc a nevadí jim, pokud jej jejich partnerka vlastní a používá. Spousta z nich dokonce umělého pomocníka ráda využívá v rámci předehry ke vzrušení své partnerky! A mimochodem, možná najdete i využití pro muže – vibrace jsou příjemné nejen ženám!

Který bude ten pravý?

S erotickými pomůckami může být občas trochu potíž. Zatímco když si kupujeme například mixér, zeptáme se kamarádek, jaký mají doma ony a jak jsou s ním spokojené. Jenže u hraček pro dospělé už většinou tak odvážné nebýváme. Co s tím? Využít můžete zkušenosti našich testerek, které dostaly možnost otestovat hned čtyři erotické pomůcky, jež nabízí Intimity.cz!

Poznat tak na vlastní kůži mohly elegantní Satisfyer Pro 2, hravý Fun Factory pulsátor Stronic Drei, velmi šikovný Fun Factory vibrátor Miss BI G5 a dokonalý FunFactory Vibrátor Laya II Black Line. Jak byly spokojené?

Satisfyer Pro 2


Satisfyer Pro 2 měl u našich testerek velký úspěch.

Satisfyer Pro 2 stimuluje klitoris bez jakéhokoli kontaktu díky vlastní inovativní technologii. Jemně jej celý nasaje, obejme a tlakovými pulzy jej namasíruje dříve nepředstavitelným způsobem. A co na něj říakaly naše testerky?

"Předvedl se skvěle! Musím hodnotit úžasný vzhled i tvar pěkně do ruky. No a funguje naprosto dokonale! Člověk si může vybrat mezi 11 stupni intenzity a všechny, co jsem vyzkoušela mají něco do sebe. Doporučit ho můžu každé ženě, protože tenhle pomocník rozhodně ví, co dělá," napsala v hodnocení Satisfyer Pro 2 testerka ladena.la.

"Hned po prvním vyzkoušení jsem rychle pochopila, jak tato hračička funguje. Musím říct, že je to naprosto perfektní pomůcka," neskrývala nadšení testerka Jitiq.

Fun Factory vibrátor Miss BI G5

Miss BI kombinuje fenomenální klitorální stimulaci se vzrušujícím drážděním bodu G. Dva na sobě zcela nezávislé motory vás zaručeně dovedou až k vrcholu! Během intenzivního vývoje a série se nám povedlo vytvořit tvar, který svou flexibilitou dokonale uspokojí ženskou anatomii. Splnil očekávání?

"Má několik programů,vybere si jistě každá. Vibrátor ma i menší výběžek pro dráždění klitorisu pro ještě větší potěšení... Funguje to bezkonkurenčně. Můžu jen doporučit," neskrývala nadšení testerka Lenuvka.

"Už krabička na mě působila dojmem kvalitního výrobku a obsah to jenom potvrdil. Miss BI měl u sebe ještě červenou nabíječku na dotyk, což jsem viděla poprvé. Materiál byl velice příjemný a bylo splněno moje očekávání ohledně funkčnosti. Vibrace jdou regulovat a jde i zvlášť zapnout vibrace na jeden nebo oba konce," ohodnotila testerka Iv.anka.

FunFactory Vibrátor Laya II Black Line


Ani Fun Factory Laya II svým výkonem nezklamala.

Díky svému tvaru je Fun Factory Laya II ideální k hrátkám s partnerem a dovolí vám objevovat ta nejtajnější místa na vašich tělech. Díky kapesní velikosti a zámku kláves je skvělou společnicí na cesty.

"Je vyrobena z jemného a měkkého, téměř sametového silikonu, má velmi zajímavý tvar, který je velmi dobře přizpůsobem držení v ruce. Malá tlačítka umožňují zvyšování a snižování intenzity vibrací, zámek pak zaručuje, že se hračka nespustí v nevhodný okamžik. Díky velikosti je možné Layu brát s sebou v podstatě kamkoli. Je voděodolná, což skýtá další možnosti využití. Velmi zajímavě je řešeno nabíjení, a to pomocí USB kabelu. Za nás tedy tomuto výrobku dáváme nejvyšší možné ohodnocení. Rozhodně stojí za vyzkoušení," doporučuje testerka camina.

"Tvarem perfektně sedí tam, kde má, a její váha je velkou výhodou. Tlačítka jsou sice tvrdší, ale velmi snadno si na ně zvyknete a ovládání je pak hračka. Je nenápadná a relativně tichá (při nižších vibracích). Takže za sebe rozhodně doporučuji jako příjemné oživení a podnět k dalším zajímavým chvilkám," doplnila testerka Kasherka.

Fun Factory pulsátor Stronic Drei

Pulsátor přináší zcela nový druh stimulace. Místo dobře známých vibrací tento nový druh hraček pulsuje dopředu a dozadu. Revoluční, avšak přirozený pohyb pulsátoru velmi věrně napodobuje pohyb a přirážení partnerů při milování. A pochvalovaly si ho i naše testerky!

"Nemohla jsem se dočkat dne, kdy ho budu moct vyzkoušet, jelikož mám přítele, bylo samozřejmostí, že u toho bude chtít být taky. A nemůžeme si ho vynachválit. Materiál, ze kterého je vyroben, je příjemný, ovládaní jednoduché, na výběr několik rychlostí a jako bonus USB nabíječka, která mě mile překvapila (žádné baterky). Negativní vlastnosti snad tahle hračka mít ani nemůže," popsala testerka Moniasl89.

"Velice příjemně mě překvapil nejen materiál, ze kterého je pulsátor vyroben, ale také jeho tvar, velikost. A zvrásnění je prostě dokonalé. Nadchlo mě perfektní ovládaní a možnost uzamknutí pulsátoru. Vzhledem k výše vypsaným superlativům jsem logicky nemohla být zklamaná ani při samotné akci a pulsátor je opravdu téměř dokonalý milenec," přidala hodnocení Kate-wizardova.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat