Komentáře k článku

rajče 22.07.2011

Když jsem prožívala asi tak rok plný depresí, tak jsem na sex nebo milování neměla pomyšlení. Ale když už jsem na to dostala chuť, tak to rozhodně nebylo o sebevědomí, ale jela jsem jak se říká,, jako by to mělo být naposledy,, dala jsem do toho všechno, rozbouřené emoce vypluly napovrch a můj muž nechápal, kde se to všechno ve mně bere.

Sperka 21.07.2011

Ahoj. Koukám, že jsme na tom nastejno... :-O

Kity Sperka 21.07.2011

A taky nevíš co máš dělat? Když je to všechno tak zamotané?

Kity 21.07.2011

U je problém s depresí pravidlem :( Můj přítel mě nepřitahuje, a pokaždé si sex s ním jako by "odbydu" jen z povinností. Když mu řeknu co se mi líbí atd. Tak by pro příště mohl už vědět ale pokaždé když se bavíme o sexuálních hrátkách a co nás uspokojuje tak je to jako bych házela hrách na zeď, další věc stydím se před ním projevit orgasmus, pokaždé když mě začne poučovat, o tom že to dělá dobře!*3*

rajče Kity 22.07.2011

Milování je krásná věc, ale musejí ho chtít oba. Musejí oba chtít poznávat nové věci, experimentovat a občas dělat věci, které nejsou moc fajn a jenom tak člověk pozná, co máme rádi oba, co jenom jeden. Je to dohoda, dnes chci tohle, dovolíš mi to? Jak pak udělám něco pro Tebe, z toho plyne důvěra, že nás partner nezraní. Nám se podařilo prolomit bariéru až po depresích. Nepatřím mezi ženy, které jsou snadno vzrušitelné a orgastické, musím si pomáhat a ba naopak psychickému orgasmu se vyhýbám, protože ho doprovází bodavé bolesti do hlavy, které mohou přejít v migrénu. Fyzického orgasmu umím dosáhnout sama. Pro mě je milování především mazlení, hraní, zlobení a dráždění, jediný způsob, kdy poznám, jak funguje naše manželství. Stydět se projevit orgasmus znamená nedůvěru. Pokud partner neposlouchá, co mu říkám, je sobec. Pokud partner poučuje o tom, že to dělá dobře, tak je ješitný egoista, kterému na partnerově uspokojení nezáleží a používá sex jenom k vybouření vlastní fyzické potřeby, ale fakticky nic jiného mu to nepřináší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat