Kterých 20 testerek a jejich partnerů vyzkouší přípravek Vescor Turbo?

02.06.2017 | Sex a vztahy

Užívat si milování, jako když nám bylo dvacet, nelze donekonečna. Romantické chvíle mohou "pokazit" stres, starosti, děti, únava nebo partnerovy potíže s erekcí. Doplněk stravy pro muže Veccor Turbo od společnosti Brainway zvyšuje sexuální touhu a výkonnost mužů. A o tom, jak funguje, se bude moci přesvědčit 20 našich testerek!

Jak pomáhá?

Vescor Turbo generuje tvorbu oxidu dusného, který pomáhá prokrvení topořivých těles, zvyšuje sexuální touhu a výkonnost mužů, snižuje stresový práh a posiluje tak koncentraci na sexuální akt.

Účinkuje již po 60 minutách od užití a působí až 24 hodin! Užívá se jedna tableta nejlépe 2 hodiny před stykem.

Výrobek obsahuje rostlinné látky s dlouhou tradicí užívání (extrakt z rozchodnice růžové, extrakt z withanie spavé, extrakt z jinanu dvojlaločného, extrakt z všehoje pravého, extrakt z pepřovníku černého).

Které testerky se mohou těšit na noci plné vášně s Vescor Turbo?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kde nebo kdy prožily nezapomenutelnou noc. Není žádným velkým překvapením, že spousta z vás za naprosto nezapomenutelnou noc považuje tu svatební. A které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s doplňkem stravy pro muže Vescor Turbo už je na cestě k těmto testerkám: Zuzice, Jaromila, velinka, Vera1 a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat