Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz!

23.06.2015 | Zábava

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.
Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?

Jak se stanu členkou Klubu testerek Bety.cz?

Testerkou se může stát každá registrovaná žena (či muž) na našem webu s unikátní IP adresou (to je ta "adresa" vašeho počítače) a s unikátní doručovací adresou (tj. s adresou, kterou uvedete při registraci) na území ČR. Z více osob, které mají shodné příjmení a/nebo doručovací adresu, získá produkt vždy jen jedna osoba.

Stačí u jakéhokoliv testovacího článku kliknout na tlačítko "Staň se testerkou". Nezapomeňte ve svém profilu doplnit svou fotografii. Dále pak prosíme vyplňte své jméno, příjmené, adresu, e-mail a telefonní číslo - tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné".  Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s testerkami a zaslání či předání testovacích balíčků.

Je členství v Klubu testerek Bety.cz placené?

Ne. Chceme jen společně s vámi, našimi čtenářkami, objevovat nové produkty a zajímavé služby pro ostatní ženy.

O čem testování je?

Budeme vzájemně sdílet naše zkušenosti o výrobcích a službách a doporučovat, či nedoporučovat si je. Děláme to pro sebe a protože věříme, že vlastní názory a sdílené zkušenosti dělají náš dennodenní život pravdivější a lepší. A v neposlední řadě je to skvělá zábava!

Jak se přihlásím o konkrétní testovaný produkt či službu?

Vybrala jste si testování, kterého byste se jako testerka chtěla zůčastnit? Není nic snažšího, než kliknout na tlačítko "Připojit se k testování". V den D, a hodinu H pak padne testovací výzva, kdy se na základě předem stanoveného testovacího klíče (je vždy uveden v textu Vámi vybraného testování) utkáte v Rozstřelu testerek.

Co je Rozstřel testerek?

Rozstřelu testerek se mohou zúčastnit pouze registrované testerky z Klubu testerek Bety.cz, které o dané testování projevily zájem. Poté, co padne testovací výzva (o ní se dozvíte z testovacího článku či Facebooku), napíšete požadované informace do prostoru pro Rozstřel testerek. Podle předem stanoveného a veřejného klíče (např. každá x-tá), pak redakce vybere ty, které výrobky či službu na otestování obdrží.

Co je testovací výzva?

V den D, hodinu H padne tzv. testovací výzva, nebo-li chvíle, kdy se testerky utkají v Rozstřelu testerek.

Co je testovací klíč?

Předem stanovené a veřejné pravidlo, podle kterého redakce určí testerky, které obdrží výrobky či službu k otestování. Klíčem může být např. každá 5. testerka, která napíše, s čím si ráda vychutná sklenku bílého vína. Pokud se Rozstřelu testerek zúčastní např. 50 testerek, tak výrobky k otestování dostane 5., 10., 15. atd. testerka, která napíše svou odpověď poté, co padne testovací výzva. Jiným klíčem může být např. prvních 10 testerek, které napíší svou oblíbenou knihu.

Každá vítězná testerka také od nás obdrží e-mail s potvrzením výhry.   

Jak a kdy testovaný výrobek či službu obdržím?

Produkty jsou rozesílány buď přímo z redakce, či od poskytovatele produktu či služby. Jsou zpravidla distribuovány do 2-3 pracovních dní po uveřejnění vítězných testerek.

Pokud vám produkt nedorazí do 7 pracovních dní od vyhlášení vítězných testerek, ozvěte se nám na email redakce@bety.cz a my doručení prověříme.

 Služby jsou distribuovány formou voucherů, a to emailem. Ten opět rozesíláme do 2-3 pracovních dní po zveřejnění vítězných testerek.

Proč a jak mám testovaný výrobek či službu hodnotit?

Vaše hodnocení – tj. udělení hvězdiček (bodů)  na číselné ose a pak slovní vypsání kladů a případně záporů – je podmínkou pro to, abyste s námi mohla testovat dále. Vaše osobní sdílení zkušeností s výrobkem případně službou, je smyslem celého konceptu testování a nedílnou součástí pravidel.
 
Vaše hodnocení by mělo být v délce alespoň 3 až 5 vět a mělo by být vloženo do 2 týdnů po obdržení produktu či čerpání služby. O prodloužení období rozhoduje redakce.

Mohu si výrobek ponechat?

Pokud není předem stanoveno jinak, testerka si výrobek ponechává. A to zcela zdarma, bez dalších skrytých nákladů.

Mohu hodnotit výrobky či služby i když jsem nevyhrála Rozstřel testerek?

Ano. Pokud máte vlastní osobní zkušenost s výrobkem či službou, můžete jako registrovaná čtenářka hodnotit výrobek či službu. I Váš názor je pro nás a ostatní čtenářky přínosem.

Mohu být z testování vyloučena?

Ano. Věnujte proto prosím pozornost správnému uvedení vašeho jména a příjmení, doručovací adresy, emailu a telefonu ve Vašem profilu. Pokud nebudeme mít vaše údaje kompletní, nemůžeme vám testovaný produkt či službu doručit a tudíž budete bohužel z testování vyřazena.

Každé testování má také svá specifická kriteria pro výběr testerek - tzv. testovací klíč. Pokud se testerka příhlásí po testovací výzvě, ale nesplní všechna uvedená kriteria daného klíče, je bohužel také z testování vyřazena a její pokus o zařazení je neplatný. Při finálním vyhodnocování a sčítání vítězných testerek se pak postupuje tak, jako by se vůbec v řadě zájemkyň o testování neobjevila.

Mohu být vyloučena z Klubu testerek Bety.cz?

Ano, pokud jako testerka nevložíte včas své hodnocení a komentáře testovaného produktu, bohužel se nebudete moci účastnit dalších testování po dobu 3 měsíců.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat