Bobřík, proužek nebo bez chloupku? Co vědět, než sáhnete po žiletce

Jako by se dnes ženy dělily na dvě skupiny – ty, které jsou zastánkyněmi vyholování intimních partií, a ty, jež dávají přednost přirozenému vzhledu či chloupky jen lehce upravují. Ať už patříte do kterékoli skupiny, jistě pro to máte své důvody. Ovšem jste si jistá, že jsou tyto důvody pravdivé?

Ohledně vyholování klína totiž panuje spousta polopravd a mýtů. Které jsou nejčastější?

Bez chloupků je sex mnohem intenzivnější

To je velmi individuální věc. Zatímco některé ženy se dušují, že když si klín oholily, cítí doteky a laskání intenzivněji, jiné nezaznamenaly žádnou větší změnu. Lidské tělo zkrátka není jeden univerzální stroj, který u všech funguje stejně. Pokud čekáte od žiletky, že vám zajistí větší požitek z milování, můžete být zklamány (ale i mile překvapeny).

Muži nesnášejí, když se žena neholí

Upřímně řečeno, zastánců „bobříka“ je prakticky stejně jako stoupenců vyholeného klína. Záleží zkrátka na tom, co který muž preferuje. Mimochodem, pokud se žena neholí, má v intimních partiích mnohem intenzivnější vůni, což mnohé muže naopak velmi přitahuje. Feromonům zkrátka neporučíte.

Ochlupení chrání před pohlavními chorobami

Některé ženy jsou přesvědčené, že je chloupky v intimní oblasti ochrání například před genitálními bradavicemi a jinými nepříjemnostmi patřícími do skupiny pohlavně přenosných nemocí. Bohužel se nemohou více mýlit. Pubické ochlupení není žádnou ochranou před těmito chorobami.

Pubické ochlupení pořád roste, pokud se nestříhá/neholí

Na rozdíl od vlasů, které mohou teoreticky narůst do jakékoli délky, se chloupky pokrývající náš klín zastaví, pokud dosáhnou svého maxima. A to je u každé ženy odlišné. Není tedy pravda, že se ochlupení musí zastřihávat, aby „nepřerostlo“. Ostatně je to obdobné jako s chloupky v podpaží nebo na nohou.

Ochlupení intimních oblastí má stejnou barvu jako vlasy

O tom, že by se dalo podle pubického ochlupení poznat, zda je žena opravdu blondýna, zrzka nebo brunetka, se dá bohužel dosti pochybovat. Upřímně řečeno se totiž odstín vlasů a chloupků nemusí vždy shodovat! Pokud by chtěl někdo zjistit, jakou barvu chloupků žena v klíně skrývá, pak by se měl podívat na její obočí, které je co do barvy nejpodobnější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat