Ranní sex je top začátek dne

Většina párů se miluje večer nebo v noci. Dejte ale sexu šanci také v jiných denních dobách. Proč se do „akce“ nepustit hned po ránu?

Intimita na vrcholu

Celou noc jste strávili bok po boku, nemáte na sobě moc oblečení, jste zachumlaní v peřinách, probouzíte se, nemáte ani vyčištěné zuby a posledních pár hodin jste vedle sebe pochrupovali a slintali na polštář. A stejně cítíte touhu se pomilovat! Jen máloco je tak intimní jako sex za rozbřesku. Lidé jsou zranitelní, nic neskrývají a nepředstírají.

Láska po vašem boku

Také se občas probudíte ráno dřív než váš partner/vaše partnerka a chvíli se díváte, jak po vašem boku spokojeně spí, a říkáte si, jaké štěstí jste měli, že jste pro sebe našli tak úžasného člověka? Tyhle chvilky jsou tak krásné a člověk při nich cítí spoustu lásky. A také touhy. Zkuste partnera/partnerku něžně probudit a dokázat jim, co k nim cítíte, sladkým milováním.

Žádná velká námaha

A teď trochu praktična. Občas vyžaduje docela úsilí „přemluvit“ partnera/partnerku k milování. Ovšem po ránu to zas taková práce není. Stejně už jste v posteli, ani žádná velká fyzická aktivita se po vás nevyžaduje (kdo by se jí chtěl v té rozespalosti věnovat). Prostě se skvěle pomilujete. Nic víc, nic míň.

Dokonalý začátek dne

Také slovutní vědci ranní sex adorují. Je známo, že milování je skvělým prostředkem proti sexu a dokáže pořádně zlepšit náladu. A to zrovna není od věci – usmívat se už od probuzení, protože váš mozek „plave“ v těch správných hormonech a nějaký stres si na vás jen tak nepřijde.

Bez tělocviku

Když si s partnerem/partnerkou užijete půlhodinku milování, můžete klidně zapomenout na ranní rozcvičku. Za oněch 30 minut sexu totiž muži spálí asi 120 a ženy okolo 90 kalorií. A co si budeme namlouvat – milování je rozhodně příjemnější pohyb než třeba sedy-lehy.

Zdroj: womenshealthmag.com, healthline.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat