Komentáře k článku

Medicus 19.10.2023

Ano, většina žen se dobře udělá jen tehdy, když řádně vycucáme poštěváček.

Pavel Medicus 29.10.2023

Někdy je třeba protáhnout kakaovou dírku.

Frank 31.10.2023

A frigidní autorka se udělává psaním takových pí.ovin.

Billy Pilgrim 02.11.2023

prostě je potřeba vylízat pekáč

Boby. Billy Pilgrim 20.11.2023

Natřít nuttelou,to teď frčí,ale musí být z Německa.

Kámošutroš 03.11.2023

Má švagrová to má ráda, když jí jazykem a zuby stimuluji poštěváček a zároveň šukám dvěma prsty. To se udělá tak, že je chvíli úplně bez sebe a leží jak hadrová panenka. A to na ní miluju.

Hawkie Kámošutroš 09.11.2023

Vzrušená a uspokojená partnerka je rajc i pro nás muže...

Hawkie 06.11.2023

mám štěstí, že manželka má vaginální, navíc snadno a rychle...

Kvido Guiáš 09.11.2023

Většina lidí ani neví, co to je znalé umění milování. Pak jsou možné takovéto články o dělení orgasmu. A co orgasmus přes bradavky, podél páteře, okolí zadečku, na chodidlech, na šíji, na uchu? Víte, že téměř každé tělo je schopné "orgasmu", orgasmu celého těla a poměrně dlouhou dobu? Navíc není nutno se schopnosti blaženosti učit, tělo to umí, jen naše předsudky a pověry o sexu mu v tom brání. K blaženému zážitku stačí odhodit předsudky a stereotypy, které prožitku brání, a brány rozkoše jsou otevřeny. Stačí uvěřit, tak je to prosté. Ale uvěřit je velmi obtížné. Uvěřit je více než polovina cesty. Najděte si učitele znalého umění milování a změňte svůj život. Ale nemusíte, tolik lidí umřelo bez poznání rozkoše, že člověk nebude výjimkou, pokud nepozná blaženost. Pouze výjimky se naučí milovat. Buďte výjimkou, to všem přeji. ;-)

Pepa 16.11.2023

...moje manželka potřebuje kreditní kartu...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat