Speciální nabídka pro testerky Bety.cz: Okořeňte si milostný život

27.09.2017 | Sex a vztahy

Přemýšlíte o pořízení nějaké té hračky pro dospělé? Přihlásila jste se do našeho testování s produkty luxusního internetového obchodu sexshop-deluxe.cz, který se zaměřuje na prodej značkových hraček od renomovaných výrobců, ale nebyla jste vybrána? Pak pro vás máme exkluzivní nabídku!

Erotické pomůcky už dávno nejsou jen jakousi napodobeninou anatomie. Kdepak! Jsou designové, krásné, chytré... A hlavně, poskytnou vám to pravé potěšení! Čtyři z našich testerek se o tom mohly samy přesvědčit (jejich hodnocní najdete ZDE). Že jste nebyla mezi vybranými? Nevadí! Využijte exkluzivní nabídku pro testerky Bety.cz.

Kvalita s nádechem luxusu

Internetový obchod sexshop-deluxe.cz se zaměřuje na prodej značkových hraček od renomovaných výrobců! Nechte se inspirovat nabídkou těch nejkvalitnějších a nejspolehlivějších hraček pro dospělé na našem trhu a okořeňte si se sexshop-deluxe.cz svůj milostný život!

Již 13 let je sexshop-deluxe.cz předním e-shopem na trhu luxusních erotických pomůcek. Zboží odebírá od nejlepších značek v oboru. Najdete v něm výrobky od Fun Factory, Fleshlight, Lelo, We-Vibe a mnoho dalších.

Veškeré produkty splňují přísné zdravotní normy a jsou z kvalitních a prověřených materiálů. Všechny objednávky expeduje v den objednání. A v neposlední řadě, v celém sexshopu si užijte dopravu zdarma.

Využít můžete také příjemného prostředí kamenné prodejny sexshop-deluxe, kterou najdete v Praze v Plzeňské ulici. Ochotná obsluha je připravena odpovědět vám na jakékoli dotazy týkající se erotických pomůcek a pomoci vám s výběrem té nejlepší právě pro vás.

Exkluzivně pro testerky Bety.cz

Čtyři z produktů, jež sexshop-deluxe.cz nabízí, mohly vyzkoušet také naše testerky. Přihlásila jste se, ale nebyla jste vybrána? Nevadí!

Pokud si do 31. prosince tohoto roku vyberete nějaký výrobek na stránkách sexshop-deluxe.cz a zadáte slevový kód BETY2017, získáte jedinečnou slevu ve výši 21 procent! Slevu dokonce můžete využít opakovaně, tedy při každém dalším nákupu uskutečněném do konce letošního roku. 






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat