Důvody, proč jsou těstoviny dokonalé jídlo pro páry

28.10.2017 | Sex a vztahy

Pasta? Skvělé jídlo pro páry všech věkových skupin. Co je na těstovinách tak výjimečné a proč byste jim měli dát přednost během romantické večeře?

Potravinový produkt vyrobený z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Ano, to jsou těstoviny. Proč prospívají partnerství? Proti těmto šesti důvodům nelze nic namítat!

Jsou levné

Znáte to. Máte chuť na něco dobrého, nicméně v rámci rozpočtu se nemůžete příliš odvázat. Ideální řešení? 500 gramů kvalitních těstovin pořídíte okolo 36 korun – a pokud jsou v akci, tak za polovic. Z jednoho balení se tedy dá připravit pochoutka pro 4 lidi, což z těstovin činí levné a dostupné jídlo, na které, když na to přijde, ještě můžete někoho pozvat.

V komoře vydrží

Těstoviny mají dlouhou trvanlivost díky malému obsahu vody. Pokud tedy nejsou napadeny nějakými škůdci, vydrží vám v regále měsíce. A navíc je můžete spořádat i dlouho po vypršení expirace. V klidu je tedy považujte za pohotovostní balíček – KPZ („krabičku“ poslední záchrany).

O jejich všestrannosti si štěbetají vrabci na střeše

S přihlédnutím ke kulinářskému umění Italů je jasné, že těstoviny jsou všestranné a obvykle báječně chutnají jen s několika přísadami. Třeba takové špagety aglio olio peperoncino mají u sebe pouze parmazán, olivový olej, česnek, chilli papričku, sůl a pepř. Až se jich nabažíte, druhý den těstoviny promícháte pro změnu s pestem. Nebo je zapečete se sýrem. Tohle vás nikdy nemůže nudit!

Lze si vybrat z mnoha druhů

Intolerance na lepek či vejce? Co se týče těstovin, vždy si můžete vybrat z mnoha druhů. Semolinové, bezvaječné, cizrnové, čočkové, rýžové… Nikdo se tak neochudí o příjemné strávené chvilky s tím druhým!

Nejsou složité na přípravu

I ten, kdo pravidelně nevaří, nebo se považuje za kulinářského nováčka, přípravu těstovin zvládne. A co vám brání v tom, abyste si večeři nebo oběd uvařili společně? Za pár minut máte hotovo a ještě se u toho s partnerem pobavíte (a sblížíte). Mimochodem, víte, že existují lidé, kterým dělá dobře, když kuchtí úplně nazí?

Sbližují…

Různé tvary, různé představy. Rigate, tedy mušle, nápadně připomínají ženský klín, takže pokud je budete podávat partnerovi a ještě se u toho chlípně usmívat, jeho představivost se rozjede na plné obrátky. Chlípnost však může pokračovat i později. Špagety, důkladně promaštěné olivovým olejem, patří k vděčným erotickým pomůckám. Co ústa, to jeden kousek špagetky (při polibku se sejdete uprostřed). Těm odvážnějším se hodí tip na malý sexy raut – omotejte špagety okolo pánského přirození a labužnicky tahejte jednu po druhé…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat