Komentáře k článku

Daniel 27.10.2011

U nas je to naopak ;*(

gabika 17.09.2011

to je sv. pravda, zena skor prekona kvoli muzovi, ako muz kvoli zene a ked uz do toho ide tak aj tak zanedba zenu.aspon ja mam taku blbu skusenost.;*(

Zuzika 08.09.2011

Ronny máš pravdu..a vieš čím to je? Žena sa dokáže pre muža prekonať ale muž pre zenu málokedy..

Kuba Zuzika 10.09.2011

Zuziko, nechci být nijak proti tobě ale je vidět že jsi ještě nepoznala toho pravého... Ten pravý by pro Tebe udělal první poslední... Třeba já svojí přítelkyni udělám cokoliv a kdykoliv... Ať zrovna přijdu z práce utahanej jak pes neboprostě nemám náladu... Moje přítelkyně je pro mě přednější.. ;)

ronny Zuzika 12.09.2011

Úplně si zdá se nerozumíme. Ještě jsem neviděl chlapa co by se "překonal" k erekci. Chápeš už? Navíc, opravu to trvá často déle, nežli uděláš ženu nežli naopak. Opačně udělat muže je v 90 procentech naopak rychlovka. Takže to ženské "překonání" nestojí tokik energie. Nebo pokud mi ta moje jen "podrží" udělám se hoodně rychle pokud budu chtít. Opět to pro ní není celkem žádná námaha.

Seba Kuba 10.12.2011

Kuba ---> konečně kvalitní názor :) za 1;-)

ronny 06.09.2011

No v tomhle mají ženy docela výhodu, protože uspokijit ženu, pokud se chlapovi zrovna nechce je těžší. Minimálně to trvá většinou déle, i kdyby to dělal třebas jen rukou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat