Milosrdný sex alias Když to chcete mít za sebou

Padáte na ústa únavou, ale on nevidí, neslyší, protože se chce milovat? Máte mu vyhovět, nebo ho odmítnout? A co takhle pomoci mu k orgasmu v několika minutách? Zbytek noci si budete moci užívat spánku!

I když se milenci současnosti potýkají s velkým problémem jménem předčasná ejakulace, v životě každé ženy zcela jistě nastane situace, kdy by ji opravdu a velmi ráda uvítala, neboť je kvůli práci a čiperným dětem znavená natolik, že na sex nemá ani pomyšlení, jenže… Partner doráží a doráží, a ona se v takovou chvíli pere s tím, zda je vhodné vymluvit se na bolest hlavy, nebo svolit k intimnostem, i když má na ně chuť asi jako bernardýn na mrkev. Řešení je někdy blíž než si myslíte.

Partnera lze neurazit odmítavostí, ale zároveň sama sebe nevyšťavit z energie. Že by zlatá střední cesta? Nejspíš ji bůh Eros vymyslel právě pro pracující matky, nevěrné manželky, které nechtějí, aby jejich partner poznal, že vypouští píst někomu jinému, či pro ženy–samaritánky, jež touží před spaním pokud možno rychle udělat dobře svému milenci, aby se vyspal do růžova na zítřejší poradu … Co tedy dělat pro to, aby měl co nejdříve orgasmus?


Navnaďte mu oko   

Muži reagují na vizuální podněty a (polo)nahá žena v nich vyvolává vzrušení. Takže rozsviťte tak, aby na vás dobře viděl, a dopřejte mu pohled hodný pro bohy.

Sehrajte krátké divadlo

Když už budete na půli cesty mezi jeho zájmem a orgasmem, pomazlete se sama se sebou. Pohlaďte si bradavky, sáhněte do rozkroku a zasuňte dovnitř prst. Spousta mužů neodolá pohledu na masturbující ženu a zláká je okamžik – přiloží ruce k dílu ve snaze pomoci, čehož můžete využít tak, že po chvíli obrátíte role a doděláte rozdělané.

Svlékněte ho

Až mu vyndáte poklad z kalhot, stáhněte na něm předkožku a mázněte penis lubrikantem, neboť nejlíp jede ten, kdo maže. Shrnutá předkožka zintenzivní stimulaci pyje, ať děláte, co děláte – orál, hlazení, ruční masáž…

Změňte techniku

Při kouzlení rukama po penisu se neomezujte pouze na jednolitý pohyb nahoru a dolů, ale vylepšete ho mírným kroucením, až se zápěstí zapotí. Ihned měňte stisk a rychlost jízdy po penisu, abyste co nejdříve přišla na to, na jaké tempo a styl má milenec pro dnešek náladu. Ušetříte si tím dlouhé minuty k dobru.

Mněte uzdičku

Frenulum leží na spodní straně penisu těsně pod žaludem. Líbejte ho, sajte, přejíždějte po něm navlhčenými prsty a rozhodně se nebojte přidat na tlaku a stisku, protože jen tak urychlíte jeho ejakulaci.

Pozor na drsnost

Kromě toho, že je nutné penis pořád promazávat, aby co nejdříve splnil svoji funkci, je třeba myslet i na optimální sílu dráždění. Jestli mu jeho nádobíčko budete dřít z kůže a až nápadně silně a rychle pumpovat či olizovat, sice s ním skončíte brzy, ovšem s kritikou z partnerovy strany. Dva i tři dny po akci vám bude otloukat o hlavu, že se v klidu nemohl ani vyčůrat, protože ho přirození pálilo jako deset čertů. Z toho plyne následující poučení…
Nebuďte příliš hr, on to pozná!

Nedávejte najevo, že to chcete mít co nejdříve za sebou – partnera tím odradíte. Tvařte se, že to, co děláte, děláte ráda a užíváte si to (prostě občas vzdychněte na znamení toužebného rauše). Snažte se ve věci postupovat ani ne pomalu, ani ne rychle, čili tak akorát (tedy jako vždycky), s tím rozdílem, že si v tomhle případě tvrdě půjdete za svým cílem, oželíte svůj orgasmus a nebudete nadávat, pokud ten jeho přijde za tři minuty…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat