Nuda v posteli? Poopravte známé pozice!

Milujete se neustále ve stejných pozicích, což už je únavné a fádní? Víme, jak tři nejběžnější a u milenců nejoblíbenější sexuální polohy zpestřit! Někdy stačí opravdu málo!

I když existuje mnoho sexuálních pozic, během jednoho milostného setkání jich průměrný pár moc nevystřídá – pouze dvě až tři. Většinou se jedná o dost známé polohy. Které? Misionářská, žena nahoře a milování zezadu (tzv. psí poloha). Jejich obliba u milenců se zpravidla váže na to, jak je kdo velký – malý, v dané situaci unavený nebo čiperný, či co komu vyhovuje. Všichni ale od Pepy po Milana i Laďky po Marii ocení jejich inovativní pojetí, neboť milovat se pořád stejně v pondělí i ve středu, první, druhý a jakýkoli další rok je přece jen trochu stereotypní. Proto pro vás přinášíme tipy, jak každou z těchto poloh opravdu „vytunit“ tak, aby přinesla ještě větší uspokojení! 

Misionářská poloha

Jak ji vylepšit? Pod zadeček si vsuňte jeden nebo dva polštáře, přitáhněte si kolena k bradě nebo nohama milence obejměte kolem krku. Proniknutí bude hlubší a tím pádem i intenzivnější.

Další vychytávkou je svěšení hlavy z postele.  V klasickém rozvržení, ve kterém vy ležíte na zádech a partner na vás, se musíte posunout co nejblíže ke hraně postele tak, abyste dokázala hlavu zaklonit směrem k podlaze. Do hlavy se vám nahrne krev, čímž bude váš orgasmus jedním velkým a slastným gejzírem.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G

Vy nahoře

Co se škádlívá, rádo se mívá, říká se, proto přesuňte takové laškování i do sexu! Pozlobte partnera tím, že při každém pohybu nahoru necháte jeho penis skoro vyklouznout ven. Jestli bude milenec čekat, že to napravíte tvrdým naskočením do sedla, plete se. Vy si s tím totiž pohrajete dál. Do sebe ho pustíte jen na okraj – špičku penisu, pak se zase nadzdvihnete. Udělejte to takhle párkrát, aby nevěděl, co od vás může čekat. Teprve až na něm poznáte, že už skučí vášní a touhou, rozhodněte se pro divokou jízdu! Do stavu naprostého rauše ho uveďte za doprovodu „samostimulace“ prsou nebo klitorisu. Takové divadlo ještě nezažil. (Když už má lístky do první řady, tak ať to aspoň stojí za to, ne?) 

Zkusit můžete i jízdu naruby. Obraťte se k partnerovi zády a dejte mu bojový úkol. Nechť vás drží za pas a pomáhá udržovat tempo! Vy si potom zaskotačíte jako nikdy. Jeden pohyb dopředu, druhý dozadu, pak na levou stranu, na pravou… Měnit úhly je inspirující! Třeba objevíte takový, kterého se nebudete chtít vzdát.

NEPŘEHLÉDNĚTE: 16 výmluv, když ženy nechtějí sex

Psí poloha

Na této pozici je něco chlípného, to asi víte. Zvířecí styl nedává moc prostoru pro romantiku, spíš slibuje drsnější pocity. Čerstvě zamilovaní by se jí proto měli vyhnout, pro ně určená rozhodně není.  K dokonalosti „pejska“ můžete dovést tak, že nebudete klečet na všech čtyřech, ale lehnete si na břicho, dáte nohy od sebe a necháte partnera, aby do vás pronikl. Nepřímá stimulace klitorisu dá poloze zezadu nový rozměr. Pozici ještě obměníte menší hrou na akrobatku. S partnerem se postavte za sebe a vy se předkloňte co možná nejvíce dopředu (ideálně byste se měla dotýkat prsty země, ale není to podmínkou). Těžko říct, komu z vás se to bude líbit víc..?

Proč se pouštět do sexuálního novátorství?

Vůbec se nemusíte bát převzít odpovědnost a iniciativu, co se nápadů týče, neboť mužům se to líbí. Podle posledních výzkumů jsou dokonce dámy aktivní jako první ve 40 %! Je vidět, že jsou dávno pryč doby, kdy muži měli všechno „pod kontrolou“ – až příliš na náš ženský vkus… V současnosti si konečně můžete říct o to, po čem skutečně toužíte.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat