Sex v horku? Nebezpečný hazard!

Léto a sex patří k sobě. Víte ale, že milovat se v horku je nebezpečné? Berte proto ohled na své zdraví a vyhýbejte se milostným radovánkám za plného slunečního svitu, ať se z té lásky nepřehřejete!

Horko všude, kam se podíváš. Není dost zmrzliny, ledových tříští, nanuků a chládku. Přeplněná koupaliště a přírodní nádrže svědčí o jednom: léto je v plném proudu. Ti, kteří se těšili, až si ho spojí se sexem kdesi v lesíku na Mácháči nebo v autě na přehradě, mají žně. Léto romantice, sexu i nahotě opravdu nahrává. Ovšem nic není tak bezrizikové, jak to vypadá. Sex v horku škodí zdraví! Ale i přesto mu mnozí nedokážou odolat!

V horku stoupá chuť na sex

Známý časopis Men´s Health udělal zajímavý průzkum, ze kterého vzešlo, že v horkém počasí se chuť na milování u mužů zvyšuje o 28 procent! Je to tak nějak pochopitelné. U chlazeného piva na zahrádce restaurace sledují ženy v bikinkách (a někdy i bez nich), takže jejich představivost pracuje na plné obrátky. Ovšem i ženy dávají průchod svému libidu. I ony jsou náruživější, a to o celých 21 procent! Z psychologického hlediska žádná novinka. Podle odborníků se obzvlášť na dovolené dokážeme více uvolnit, nepřemýšlet nad starostmi všedních dní, neřešíme, jak zaplatíme splátku hypotéky nebo co se děje v práci, takže se mysl má šanci odpoutat od stresu, čímž se podvolí dovolenkové a pohodové náladě. A ta má vliv právě i na sex. Ale nic se nemá přehánět! 

„Se stoupajícími teplotami sice roste sexuální touha, stejně tak ale i riziko, že se na erotické chvilky doplatí zdravím", uvedl profesor Norbert Bachl z vídeňského institutu sportovní medicíny.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Sex versus milování. Na co si muži potrpí?

Kdo by si měl milování odpustit?

Milování v horku je proto nepřijatelné zejména pro lidi s kardiovaskulárními problémy, neboť během soulože je riziko srdečního infarktu (oproti normální situaci) podstatně vyšší. Z obliga nejsou ani mladí lidé v plné síle. Přehřátí organismu v kombinaci s rozkoší může vést ke kolapsu – přehřátí organismu – raz dva. Řešením je ponechat si milostné radovánky na noc, kdy se vzduch stává chladnější, nebo přijmout některá opatření – dojít si o poledni na hotelový pokoj (popřípadě přímo pod zklidňující sprchu), uvolit se k rychlovce za předpokladu, že rozpálené tělo zchlazuje okolní voda z bazénu nebo moře a podobně.

V případě, že nic riskovat nechcete a odložíte slastné chvíle na noc – ať už v přírodě nebo doma, tím lépe. I volba milostných pozic, ve kterých se moc „nenadřete“, vám pomůže fyzicky zvládnout situaci. Přímo se nabízí například poloha na misionáře, která není nikterak náročná na techniku, i lžičky, kdy jsou partneři do sebe zaklesnutí tak, že připomínají tuhle součást příboru, jsou vyhovující (všeobecně všechny pozice z boku jsou vhodné), příjemná může být i poloha ve stoje u zdi, kdy je partnerka zády ke svému milenci (hodí se především do sprchových koutů). Vyvarujte se ale akrobatických poloh nebo těm pozicím, kdy jsou k sobě milenci přitisknuti tělo na tělo, čím si navzájem zvyšují i tělesnou teplotu. A pochopitelně myslete i na pitný režim! Po vysilujícím milostném zážitku obzvlášť!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat