Tvořivé milování aneb Sex nejen pro labužníky

Jsou milenci a milenci. Ti první se omezují pouze na jednotvárný styk bez fantazie, ale ti druzí si milování užívají plnými doušky – bez výmluv na únavu a nedostatek času. Chcete k nim patřit taky? Pak se s našimi radami staňte super párem, který má megauspokojivý sex v malíčku!

Sexuální gurmáni se vyžívají v tom, aby jejich sex probíhal nevšedně, spontánně a tvořivě, aby bylo na co vzpomínat. Objevování nových sexuálních technik je prima a hodí se, protože najednou můžeme zjistit, že sex dokáže být uvolňující, pomalý, hned zase rychlý, syrový, něžný, dráždivý, výbušný, zkrátka jakýkoliv. Avšak, jak mám mít na takový sex chuť a čas, když se děti vracejí ze školy v tuhle dobu, já na to nemám náladu v tamtu dobu a dohromady není čas vychutnávat si s partnerem společné chvíle o samotě, ptáte se? Zkuste nejdříve naladit mozek, protože to je ta nejerotičtější zóna v těle, a děti pošlete ven nebo nechte hlídat babičkou. Však ona jednou za dva, tři týdny pochopí, že chcete mít soukromí. A pak? Svoje oblíbené polohy a techniky provozujte na jiném místě či jiným způsobem. Vezměte si příklad z již zmiňovaných sexuálních gurmánů. Jak si ti sex užívají?

Používání šatů a prádla

Podvazky, latexové oblečení, krajkové body, přívěsky na bradavky, kalhotky ve tvaru srdce? Tvořivci se nebojí vyzkoušet všechno! Vědí totiž, že zrakové vjemy vydráždí skoro každého. Žena si v neobvyklé roli připadá sexy, muž na ní může oči nechat. Experti se zmiňují o faktu, že prádlo vzbuzuje dojem zakázaného ovoce.

Hraní si na otroctví

Jemně spoutat svého milého není hřích, ale potěšení. Otroctví je postaveno na možnosti škádlit svého partnera tak dlouho, až bude prosit „o smilování“ a orgasmus. Jak vzrušující! Je však třeba předem si domluvit signál, který hru zastaví, aby nezašla příliš daleko (stisknutí ruky, vyslovení předem dohodnutého slova…). Taktéž by se této praktice měly vyhnout páry, které ještě nejsou sladěny, čili nacházejí se ve fázi romantiky. Mohlo by se jich to dotknout.

NEPŘEHLÉDNĚTE: 7 věcí, na které si muži stěžují při milování

Výprask

I lehké bití patří mezi sexuální hrátky vášnivých dospělých. Platí podmínky jako v předchozím případě: všeho s mírou a domluvit se na ukončení. Být autoritativní učitelkou a podmiňovat si neposlušného žáka, prohledávat recidivistu či sexy řidiče, který se musí potrestat za rychlou jízdu, je pro mnoho žen zážitkem. Stačí se jen vžít do role, uchopit vařečku, koženou plácačku, bičík, důtku či paddle (plochá pomůcka, která díky svému tvaru minimalizuje poranění kůže) a potrestat viníka. Nebo naopak?   

Tlumení smyslů

Ztratí-li se jeden ze základních lidských smyslů, ostatní se zintenzivní, což pokročilí milenci vědí, a tudíž si například zavazují oči. Je tomu tak proto, že jakmile nemůžeme používat zrak, sluch, hmat a ostatní smysly mají tendenci tuto ztrátu nahradit. Všechno dění tak budete vnímat zcela odlišně!

Nabourání časové osy

Jelikož se milování nejčastěji odehrává pozdě večer (když děti usnou) a v posteli, stojí za pokus pohrát si s denní dobou a pokusit se o sex mimo zajeté a obvyklé časy. Polední pauza? 15 minut před večeří? Pro rychlý orální sex nebo spontánní rychlovku to stačí! Sehrané páry vědí, o čem je tu řeč. Děti absolutně nemusejí nic postřehnout!

Využívání erotických filmů

Kreativci se zajímají i o erotické filmy. Když jim dostupná díla nestačí, natočí vlastní neslušný snímek, který se poté může smazat. Jde přece hlavně o tu zábavu při natáčení, ne? Vidět sebe samu v akci se pro mnohé páry stává neobyčejným zážitkem, stejně jako to, když scénu po scéně napodobují dění na obrazovce.

Praktikování méně obvyklých technik

Postilionáž (zasouvání prstu do řitního otvoru), líbání na hrázi (přejíždění jazykem po oblasti mezi hýžděmi a genitáliemi), anální sex. To všechno může sex nebývale zintenzivnit. Hlavně neříkejte „fuj“, dokud to nevyzkoušíte. Předsudky jsou totiž to, co vás brzdí v rozletu a prožívání toho pravého, nenasytného a kreativního milování!

Tak už víte, jaký je rozdíl mezi průměrným a labužnickým párem? V přístupu!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat