7 věcí, na které si muži stěžují při milování

Ano, i mužům ledacos vadí, zvláště když držíte pevně jejich penis mezi svými rty a počínáte si s ním neobratně. U čeho by vás ale skoro až zabili? Nahlédněte do tajů orálního sexu a staňte se tou, která tuhle praktiku dokonale ovládá!

Není vůbec žádným tajemstvím, že muž má rád ženu, která mu „dělá dobře“ svými ústy. Je opravdu jen málo těch, kteří nevrní blahem, když si jejich partnerky jazykem navlhčí rty a iniciativně se vrhnou do míst, kde trůní král všech neřestí.

Taky se ale mnohé ženy netají svým odporem k provádění této praktiky, protože jim připadá ponižující, nechutná, nedůstojná a bůh ví, jak špatná. Přitom muži ji vyžadují z jednoho prostého důvodu. Připadají si, že je jejich milenka přijímá se vším všudy, co jí nabízí, bere je takové, jací jsou. (A taky jim to dělá dobře, to se ví.)

Ovšem je tu pár věcí, co byste zrovna vy, pokud patříte k těm ženám, které se felace neštítí, měla vědět. Muži na ní ledacos nesnáší. Co?

1. Kontakt zubů s jemnou kůží penisu

Hýčkání toho nejcitlivějšího, co se mužského těla týká, znamená opravdu něžnou práci. Veškeré štípání, žvýkání, tahání nebo dokonce kousání je velmi nepříjemné! Zvlášť na zuby pozor. Malé škubnutí, neobratnost, a partner může zaúpět bolestí. Snažte se ústa pootevřít co nejvíc.

2. Zapomínání na ostatní části těla

Muži dál nejsou příliš nadšení z toho, že svoji pozornost soustředíte pouze na jejich penis, zatímco ty kuličky k němu patřící, by si taky zasloužily péči, a co teprve stehna nebo břicho? Ta všechna místečka chtějí pohladit!

3. Ticho jako v hrobě

Nemusíte u toho řvát jako lední medvěd, ale trochu hlasového projevu by neškodilo. Muži jsou během naprostého ticha v rozpacích, protože nevědí, zda se vám samotným líbí to, co děláte, jestli nemáte nic proti jejich vůni a chuti. Stačí pouhopouhé zavrnění: „Hmmm“. Dáte tím najevo úctu a obdiv. A na to oni slyší.

4. Nehtové poškození nástroje

Mít krásné nehty je fajn. Muži je obdivují. Názor však změní ve chvíli, kdy se jim nějaký z těch vašich nezbedných deseti ostrých drápků zaryje do přirození. Nemusíte to pochopitelně udělat naschvál, ale v „zápalu boje“ se stává mnohé. Prostě si na to jen dávejte pozor.

5. Vysavač v akci

Olizování jazykem, jeho okruhy kolem penisu, poklepávání špičkou jazyka na špičku údu, to všechno se většině pánů líbí. Mezi oblíbené techniky však nepatří silné, až bolestivé sání, jakoby se muži přichomýtli k úklidu a trubice přístroje, který za normálních okolností zbavuje domácnost prachu. Platí, že všeho s mírou. Partner není kráva, ze které chcete dostat mléko.

6. Přerušení v tom nejlepším

Už, už to na partnera přichází, vy ho máte v moci, ale ještě netoužíte po tom, aby dospěl k orgasmu, nebo si to z nějakého důvodu nepřejete. Tak to by klel, až by brečel! A ještě když k tomu přihodíte potutelný úsměv s vědomím, že jste s ním naprosto vyběhla, vzrušení bude to tam. Nic proti hrátkám, když ho dvakrát necháte dojít na maximální hranici před orgasmem, ale pak mu jeho „trápení“ v minutě zkrátíte rychlým ústním chvatem, po kterém spermatem zkrápí všechno, na co přijde. Ale hlavě ten poslední krok udělejte, jakmile ho nažhavíte k zbláznění. Jinak vám ho už nikdy nepůjčí.

7. Afektované plivání spermatu

Tak to je to nejhorší, čeho se vůči orálnímu sexu můžete dopustit! Ještě, když po chvilce, jež vám zaplní ústa semenem, elegantně použijete papírový kapesník a jako dáma se ho do něj zbavíte, budiž. Jenže utíkat hned k umyvadlu a horečnatě sperma plivat ven, je trochu moc. Partner se bude cítit pošpiněný, zneuctěný a pro vás ne dost dobrý. Pokud proti chuti jeho ejakulátu něco máte, promluvte si s ním o změně stravy včetně omezení alkoholu. Nedávejte mu však najevo své pohrdání tímto způsobem.

A co vadí na orálním sexu vám?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat