Tajný recept na štěstí? My ho známe!

30, 40 let a výše? To vůbec není konec světa! Ba naopak, začínají plodná léta – jak tvůrčí, tak i sexuální, neboť se prochází sexuální transmutací! Co to znamená? A jak z toho vytěžit?

Někdo se kdysi nechal slyšet, že lidé mladší třiceti let by vůbec neměli vstupovat do manželského svazku, protože si teprve osahávají život a procházejí jeho peripetiemi, jinými slovy poznávají sami sebe. Jistěže tento názor bude mít své příznivce i odpůrce, nicméně třeba takový Napoleon Hill, autor bestselleru Myšlením k bohatství, se opravdu domnívá, že člověk se všemu začíná učit mezi třiceti a čtyřiceti lety. V tomto období přichází stadium zvané sexuální transmutace – něco jako dospívání, jehož si jedinec kolikrát není ani vědom. Láska a sex se dostávají do harmonie, tvůrčí síly se zvyšují, takže jsou vhodným podnětem pro různé činnosti od prohloubení sexuálního souznění po úspěch v pracovní sféře. Jak je to možné? Zamilovanost, sex, láska – to všechno jsou emoce, díky kterým se už od dob Adama a Evy „něco dělo“, neboť pobízejí k akci.

Láska rovná se zkušenost

Řeknete si: „No to určitě. Kdybych tenkrát nepotkala svého žárlivého Karla, sobeckého Tomáše nebo citového vyděrače Radomíra, kde já mohla být? Co ten mi prováděl, hajzlík, to je na román! Už o něm nikdy nechci slyšet!“ Láska je prostě nevyzpytatelná, a pokud někdy byla nešťastná, musíte věřit, že přijde další – s lepším koncem. A vzít to jako cennou životní zkušenost, ke které se ve vzpomínkách můžete vrátit.

40 let? Přijde zázrak?

Toto zjištění a uvědomění si podle Napoleona Hilla přichází právě někdy okolo čtyřicátého roku. Údajně je to také období největší tvůrčí kapacity. Takže jestli se vám do dnešního dne ještě nepodařilo propracovat se ke svým snům či láskám, není nic ztraceno! Dle analýzy činnosti tisíců lidí to prostě teprve přijde! Pokud nevěříte, zkuste se prokousat historií a kroky významných osobností. Henry Ford taky nebyl nic – do svých čtyřiceti let. A pak se to nějak… zvrtlo? Dá se to tak nazvat? Kouzlo se prý ukrývá právě v souladu sexu a lásky respektive získané síly z toho celého mišmaše.

Odteď bude všechno jinak!

Je sice hloupost čekat na své narozeniny a doufat, že oním dnem se život změní naruby, i když jste předtím nepoložili žádné základy. Výrazně pomoci si však můžete myšlením. Jak? Silou vůle a snahou dostat ze sebe emoce destruktivního charakteru. Čím více se budete zabývat těmi pozitivními, tím lépe. Změna charakteru myšlenek dokáže divy. A hlavně po magické hranici – kulatých narozeninách, neboť každému už život něco dal i vzal a vy máte názor si zkušenosti srovnat, porovnat a vytěžit z nich. Využijte k tomu svůj pohlavní pud i minulost a nechte průchod transmutaci, jak autor knihy doporučuje. Dominantní myšlenky vám udělají takový život, jaký ho budete chtít mít. A jak říká sám Napoleon: Když se k lásce a sexu přidá ještě romantika, jsou překážky mezi konečnou myslí a nekonečnou inteligencí odstraněny. Pak se rodí génius!

Tak začněte žít a využijte svá plodná léta po čtyřicítce!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat