TOP 10 milostných katastrof: Co všechno se při sexu může stát?

Že je sex činností příjemnou, není pochyb. Ovšem i tak slastná záliba, jakou milování beze sporu je, má svoje rizika! Ročně se při něm zraní tisíce lidí! Proč to mnozí milenci podceňují? A jak se vyhnout úrazům?

Statistiky se opírají o zajímavá fakta. Úrazy zdaleka nejsou výsadou jen sportu, ale i sexu. Obzvlášť při experimentování s milostnými polohami a tvrdšími sexuálními praktikami se leckdy vášeň vymkne kontrole a bolest na sebe nenechá dlouho čekat. Že se vám ještě nikdy nic takového nestalo?

Výzkum pořádaný ve Velké Británii hovoří o opaku. Jeho výsledky uveřejněné v deníku Daily Mail uvádějí, že mezi nejčastější sexuální úrazy patří natáhnuté svaly, poranění zad, spálená kolena od koberce, zablokování krku a dokonce i vykloubení prstu na rukách.

TOP 10 sexuálních katastrof

1. natáhnutý sval
2. poranění zad
3. kolena spálená od koberce
4. zablokovaný krk
5. odřené lokty
6. pohmožděné rameno
7. „vyskočené“ koleno
8. vyvrtnuté zápěstí
9. vyvrtnutý článek
10. vykloubené prsty na rukách

Víte, že…
Každý padesátý člověk prý při sexu spadl z automatické pračky.
To ale není nic proti příhodě jednoho nejmenovaného českého gynekologa, který z vaginy pacientky přijaté na pohotovosti tahal malého slepýše. Taktéž se jednalo o sexuální experiment…

Pravá bolest přichází později

Nejhorší je, že v momentě, kdy se vám nějaký sexuální karambol stane, překonáte (v rámci uspokojivého sexuálního zážitku) prvotní bolest a skutečné následky zpozorujete později, a to zpravidla tehdy, když začnou omezovat váš běžný život. Normální je i být kvůli nim v pracovní neschopnosti, což potvrzuje pět procent dotázaných, kteří byli nuceni vyhledat po svých orgiích pomoc lékaře. Na základě těchto výpovědí mluvčí projektu pro Daily Mail poznamenal: „Sex je v dnešní době skutečně velmi nebezpečná aktivita. A pokud při ní lidé nejsou dostatečně opatrní, riskují vážná zranění.“

Při milování ale aktéři nečiní jen sami sebe, ale i předměty, které je obklopují (i z toho může vyplynout nějaké to poranění). Náraz na stůl či střep zapíchnutý v ruce asi není tím, co by člověk musel při sexu prožít. Proto pozor na milování na nejnebezpečnějších místech. Která to jsou?

TOP 10 nejnebezpečnějších míst pro sex:

1. pohovka
2. schody
3. auto
4. sprcha
5. ložnice
6. stolička
7. kuchyňský stůl
8. záhrada
9. záchod
10. skříň

Jak vyloučit rizika?

Sex je sex, občas se při něm nepřemýšlí a přemýšlet ani nemá. Není proto na škodu rozhlédnout se po okolí a popřípadě vyloučit případná rizika jako nůž v blízkosti (například na kuchyňské lince), příbory (na jídelním stole), sklenička (třeba na nočním stolku). Ve víru vášně je možné cokoliv, myslete na to. Však taky mezi nejčastější věci, které se při sexu zničí, patří postelový rám a sklenička či pohár od vína – piva, která zůstává zapomenuta poblíž milenců.

Uf, kdo by řekl, že sex je tak nebezpečná disciplína, že?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat