Vánoce budou svátky erekce. Prodeje léků na poruchu ztopoření prudce stoupají

Léky na poruchu erekce zřejmě mají topořivý vliv nejen na penis, ale také na křivku svých prodejů před Vánocemi. Platí to minimálně v rámci Spojeného království. Tvrdí to farmaceuti z Oxfordu, podle nichž na konci listopadu prudce roste prodej Viagry, Cialisu a jejich generik. Důvod? Uvolnění trhu s těmito léky několikanásobně srazilo cenu. Dovolit si je tak v Británii můžou i ti, které zrazovaly právě finanční výdaje.

Ve srovnání s jinými měsíci roku vzrostl v listopadu prodej léků na poruchu erekce – v rámci Spojeného království – o jednašedesát procent.

Veselé večírky

Důvodem je nejen to, že o Vánocích chtějí muži neselhat, i když budou vystresovaní z příprav svátků a rodiny, ale také cena těchto preparátů. Modrá tabletka na erekci vyjde v Británii jen na šedesát korun v přepočtu, tedy dvě libry.

Letos navíc propadl patent na tadalafil, takže se na trhu objevují mnohem levnější generika a výrazně zlevnit musel i originál. Podle Oxford Online Pharmacy se těchto léků prodává vždy nejvíce poslední týden v listopadu a první týden v prosinci. A nejen kvůli milostným hrátkám s partnerkami a partnery během Vánoc, muži nechtějí selhat při náhodném sexu na vánočním večírku ve firmě.

Stres, kam se podíváš

„Vánoce můžou být stresující kvůli napjatým financím, přidává se emoční stres z rodiny, což u mužů může mít neblahý vliv na erekci, což jim znemožní dosáhnout erekce a udržet si ji pevnou dlouhodobě,“ tvrdí Stuart Gale z Oxford Online Pharmacy.

Generický tadalafil vyjde na pouhé tři libry, asi devadesát korun. Tadalafil je draží než sildenafil, protože má šestkrát delší dobu účinnosti. Modrá pilulka poskytuje erekci na čtyři až šest hodin. Tadalafil na šestatřicet hodin – tedy v tomto časovém oknu může muž dosahovat opakovaně erekce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat