Komentáře k článku

VladimírM 03.03.2018

V životě jsem udělátko jménem preservativ nedržel v ruce, natož abych si ho někam natahoval. A na manželku ho nepotřebuji.

Vasti1 15.01.2018

Jak kdo, sama bych to bez ochrany nezkoušela

Hanyna 03.01.2018

Při osvětě, jaká dnes je, jsou to velmi špatné výsledky...:-/

Baruška07 02.01.2018

záleží jak kdo

Pa 01.01.2018

Vy naděláte, jako by záleželo na tom, jestli si vás někdo váží, nebo ne. A jako by jste to o samotě nezvládla. Jenomže vy už víte, že si sebe vážíte především vy sama. Tak nějak přiměřeně. Protože ať se někdo projde míli ve vašich botách. Pak může kritizovat. A taky se nikomu nemusíte zodpovídat. Protože je to váš život a vaše rozhodnutí. A vy to zvládnete i sama, kdyby na věc přišlo. Protože i kdyby tu s váma nebyl nikdo, pořád tu jsou pro vás tajemství vesmíru. A tomu se říká svoboda. Ono v dnešní době už člověk ani nemůže být zcela vyvržený z tlupy. Vždycky je tu rozšířená tlupa v podobě sociální sítě, veřejné lékařské péče, policie a soudů na vaši ochranu. A taky spousta lidí kterým můžete říct naschledanou a dobrý den, když budete mít potřebu si popovídat. A naštěstí hodně zajímavých lidí má potřebu sdílet svoje poznatky v knihách, které sami napíšou takže nemůžete být ani odříznutá od zajímavých myšlenek.

Pa 01.01.2018

Štastný nový rok 2018.

Už navždycky bez čokolády, maximálně tak kakaovej puding. Pláču. 01.01.2018

Nesrovnávejte hluboké zážitky s plytkou a na milimetr vykalkulovanou podívanou typu Kristina. To jsou dvě naprosto rozdílné věci. Někteří mladíčci jsou sladší než čokoláda. Hořká!

Věděli jste, že čokoládu z fialového alpského mléka vyrábí americký nadnárodní koncern? Už navždycky bez čokolády, maximálně tak kakaovej puding. Pláču. 01.01.2018

Nic si z toho nedělejte, taky mám předsevzení: celý rok žádnou čokoládu! Po roce vám už nejspíš ani nebude chutnat. A možná už si na ni ani nevzpomenete. Ale to je právě ono, že? Jako v té písničce od Františka Nedvěda: ...mám strach, že láska skončí, mám strach, že začíná.... Štíhlá, šťasná a bez čokolády.

Pa Věděli jste, že čokoládu z fialového alpského mléka vyrábí americký nadnárodní koncern? 01.01.2018

Na chuť čokolády nezapomenete nikdy. A nikdy po ní nepřestanete toužit. Mozek, který jednou zažil tu slast a bažení, si to navždycky zapamatuje. Jednou narkoman, navždycky narkoman. Vyléčený alkoholik má prý mnohem větší pravděpodobnost, že podlehne jiné návykové látce, než běžný dosud nezávislý člověk. Takže každý alkoholik je tak trochu i gembler, feťák, pojídač prášků, čokofil a stalker.

Tak jsem si zase pokecala Pa 01.01.2018

Stalking bych do toho netahal. To je úplně jiné kafe. Souvisí to spíš s tzv. erotománií: Jde o bludnou představu a její projevy: Jedinec postižený erotomanií je přesvědčen, že je intenzivně milován někým jiným; toto přesvědčení je však mylné a objektivně nepodložené. Nejčastěji se týká žen a onen protějšek bývá obvykle někdo veřejně známý (politik, zpěvák, místní kněz nebo úspěšný podnikatel apod.). Žena je přesvědčená, že dotyčný muž je do ní zamilovaný natolik, že jí neustále posílá nějaké tajné signály své náklonnosti – tyto narážky žena rozezná třeba v textu písní, v obsahu politické diskuse nebo nedělního kázání v kostele. Postižené ženě nejdříve stačí jen vědomí, že je milována; časem ji však vyčkávání přestane bavit a začne usilovat o kontakt s dotyčným mužem. Pokud ji neodpoví, nebo ji odmítne, najde si žena nějaké pro ní přijatelné vysvětlení a dál setrvává ve svém přesvědčení, že ji onen muž hluboce miluje. Erotomanie je případem „lásky na první pohled“ – propuká totiž okamžitě a bez varování. Zpravidla se týká poměrně mladých žen; není tedy doménou nějakých zapšklých a osamělých postarších dam, jak by se snad mohlo na první pohled zdát. Trvání této poruchy se nepočítá ve dnech či týdnech; erotomanie může svému nositeli komplikovat normální fungování mnoho let, případně i celý život. Ale jinak máte s těmi závislostmi myslím v zásadě pravdu.

Chrochta Tak jsem si zase pokecala 01.01.2018

A kruciš. To by na mě docela sedělo. Už to, že mě nemiluje je docela pecka, a k tomu ještě erotománický blud? Může mít někdo upřímně rád a vážit si člověka, který má takový blud? Nebo mě čeká už jenom opovržení a samota?

honzik 01.01.2018

je to nezodpovědné

konatovka 01.01.2018

V dnešní době je to riziko, protože tato doba má velmi nebezpečné nemoci, např. AIDS.:-O

renda4141 01.01.2018

Dobré je, že už jen polovina. :-)

kamila76 01.01.2018

A jak to bylo před 20, 30, 40.... léty????

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat