Komentáře k článku

glady 27.12.2017

být singl by se mi nelíbilo

Cherrynka 27.12.2017

Jsem sama půl roku a je mi vážně fajn :) aspon se nenervuju

vivi11 27.12.2017

single se mi nelíbí

alenab 27.12.2017

já bych nechtěla být single.

kamila76 27.12.2017

být single a dvě děti na krku je radost :)

Dana kamila76 27.12.2017

Ja to tak mam a nelituji toho.

Bara kamila76 27.12.2017

Věřím.......mám to stejně a nemelnila bych*5*,a ani starší deti

Pavla 27.12.2017

Aby ne, když peníze dnes mají a sex často nepotřebují

P.J. 27.12.2017

Jsem sama už roky, ale nestěžuju si. Pochopitelně jsem si prošla různými etapami jako je nevraživost vůči všemu mužskému, jinými slovy "všichni jsou šmejdi". V té době jsem byla natolik nabroušená na mužské, že o nějakém novém vztahu jsem ani slyšet nechtěla. Pak jsem pochopila, že teda ne všichni jsou šmejdi, ale o vztah jsem pořád ještě zájem neměla. No a teď jsem si už zvykla být sama a nový vztah mě spíš děsí, takže už po něm ani neprahnu. Takže tak.

Veronika 27.12.2017

<Číst tohle před svatbou je celkem vtipné.XD

Hanka Veronika 27.12.2017

Klidně se vdejte 😉, musíte si to vyzkoušet. Buď to klapne nebo ne. Já jsem vdaná 17 let a zatím dobrý 😉.

Mikinka 27.12.2017

Jako mladá jsem si nedokázala představit, že bych mohla žít sama. Dnes vím, že být singl představuje svobodu ve vlastní hlavě a nemá to nic společného se sexem.

Michal 27.12.2017

Jsem sám celkem šťastný, ale kdyby měl hodnou ženu tak bych byl šťastnější *5*

helus 27.12.2017

Nedokáži si představit být singl.

Amanita Pantherina 27.12.2017

Po 16 ti letech s asociálním manželem bylo fajn být chvíli sama, v klidu, pořádek a co jsem si kam dala, tam jsem to našla. Bez nervů a hádek kvůli každé blbině. A po dvou letech jsem se seznámila se svým mužem a máme se dobře. Taky se věkem výběr partnerů zmenšuje. Už bych nechtěla být sama, ani někoho hledat.

marie novotná 27.12.2017

jsem sama jakio vdova 20 let,než mít vedle sebe psychopata,tak toto je vlastně víhra

vlasticka marie novotná 27.12.2017

Presne tak, taky su sama a když se něco potento, tak jednou přijde pomoct ten, podruhý tamten ,nekdy ani nemusim nic říkat. mam vse v pořadku............

josef marie novotná 27.12.2017

Tak oprašte trochu český jazyk!! :-)

Petr-žel josef 16.01.2018

Ona zdejsi diskuse na prispevky s "progresivni" ceskou gramatikou je celkove bohata. :-(

Klarka82 27.12.2017

Nechtěla bych být sama. *1*

honzik 27.12.2017

Hlavně ve vyšším věku, kdy zůstane žena sama, uvědomí si, že může žít sama. Pokud jí zdraví slouží a nemusí se starat stále jen o druhé, si to užije.

konatovka 27.12.2017

Singl jsem nikdy nebyla, ale něco na tom bude, že ženy jsou na tom lépe, než nezadaní muži.*1*

Petr-žel konatovka 16.01.2018

V oblasti citu a emoci jsme jako muzi asi vetsi "babovky" nez zeny. Ja osobne se z rozchodu vzdy dostaval dele, rozhodne mnohem dele nez me "byvale/ex".

Monika 27.12.2017

Nechtěla bych být nikdy sama. Jsem s partnerem od 17 let a neumím si to představit.

Ajka 27.12.2017

Být sama po mnohaletém vztahu s nevěrným přítelem,kdy jsme řešili jen jeho milenky a já si totálně zničila zdraví ,než jsem se rozhodla odejít,tak to je jako když se znova narodíš.I když mám 62 let,nic neřeším,nestojím fronty v obchodě.....to je pocit štěstí.

Eva 27.12.2017

Když už jste si jisté, že není co nabídnout a nač čekat, když se ohlédnete a vidíte jen každodenní vstávání do práce a psaní úkolů a víkendové vaření+pečení+úklid, když si nedokážete vybavit víc než pár pozitivních vzpomínek, protože ty roky za vámi Vám dělal jedinou společnost manžel a rodiče, když se podíváte dopředu a nevidíte naprosto nic, nemůže vás žádná obava od rozvodu zastavit. Prostě do toho jdete s vědomím, že pohoršit si nemůžete. A ten první krok je nejhorší. Potom už to vždycky nějak jde. Jak finančně, tak i s tím ostatním. Za těch pár let po rozvodu, kdy se člověk postaví na vlastní nohy a poprvé je nezávislý, si uvědomí, že na světě je moc fajn. A to bez ohledu na to, zda zůstane single nebo potká jiný protějšek. Za sebe - nelituju. Než snad toho, že jsem to nedokázala rozetnout dřív.

Janča Eva 28.12.2017

Ano, ve všem souhlasím! Přála bych si, aby si tento článek a diskusi přečetly všechny ženy, které z nejrůznějších obav raději žijí v nespokojeném vztahu, než v žádném. Mají strach jak to zvládnou finančně apod. Ale zapomínají na jedno. A to, že největším konzumentem rodinných financí je to neustále hladové partnerovo panděro. Kvůli chlapovi se o 70% nakupuje více potravin, vaří se a v souvislosti s tím se i více pere a uklízí. Prostě pánové si myslí, že jsme jim koulí na noze, protože jim ubíráme jakéhosi pocitu svobody, s milenkami se musí ukrývat, nemohou si jen tak chodit kam chtějí a dělat co chtějí .... Nedejbože se po nich chce ještě pomoc v domácnosti! Ale oni si neuvědomují , že oni jsou pro nás mnohem větší koulí na noze, už jen tím, že jim musíme poskytovat onen výše zmíněný servis. Ten servis totiž zabere denně po ještě po práci mnoho hodin a celý víkend k tomu zvýšenou měrou. Nejsmutnější na tom je, že se to nepovažuje za práci, když se tomu tomu říká tak něžně "péče" o domácnost a manžela.Jakto že to není práce, když se u spousty činností v domácnosti doslova zapotíte? Zjistíte-li že už Vám vztah nic nedává, naopak Vám bere energii a radost ze života a když ničemnost Vašeho partnera ve vztahu výrazně převyšuje nad jeho užitečností,, buďte raději samy. Budete mít více času a méně nákladů na chod domácnosti!Ty peníze , které by Vám partner do rozpočtu sice vložil by si stejně zase projedl a Vy kolem něj jen skáčete. Většina mužů totiž automaticky očekává ten servis a pak jsou "spokojeni", alespoň ze začátku. Ale čím více pro ně děláte, tím méně si Vás považují a vnímají oni Vás jako tu kouli na noze. Nejsou všichni muži takový, ale těch výše popsaných je v české kotlině bohužel většina. Proto je stále více žen ve stavu "single" spokojených, a nejsou to nemocné ani méněcenné chudinky!

deeana 27.12.2017

Muzi jsou single bezradni, hlavne cerstve po rozchodu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat