Má váš partner pár kilo navíc? Pak je výkonnější v posteli

Stěžujete si, že má váš partner pneumatiku okolo pasu, silnější stehna nebo dvojitou bradu? I když dietologové asi nebudou souhlasit, má tento stav jistá pozitiva! Muži s kily navíc se prý mohou milovat mnohem déle než ti vyrýsovaných postav! Američané jako národ tlouštíků se konečně mohou radovat!

Výzkumníci turecké university Erciyes v Kayseri provedli roční studium, ve kterém se zabývali spojitostí body mass indexu (BMI – ukazatel tělesné hmotnosti) a mužské sexuální výkonnosti. Co zjistili? Že lidé s nadbytkem tuku v těle vydrží v posteli déle! Přišli na to tak, že „prostorově větší“ muži se byli schopni milovat v průměru 7,3 minuty, zatímco ti štíhlí měli štěstí, pokud jejich vášeň trvala aspoň 108 sekund. (Výzkumu se zúčastnila více jak stovka respondentů.) Co za tím vězí?

V každém mužském těle je kus ženy

Za vše mohou ženské hormony! Muži s rosolem na svém těle měli v organismu vyšší hladinu ženského pohlavního hormonu estradiolu. Ten zřejmě narušil přirozený chod mužského těla a trochu přibrzdil nástup orgasmu. Ironií je, že u některých testovaných mužů platilo pravidlo, že čím méně mužně jejich tělo působilo, tím lepší milenci dokázali být.

Možná se svým partnerkám snažili vykompenzovat svůj tělesný „handicap“. Vždyť podle magazínu Journal of Sex & Marital Therapy obéznější muži případné narážky na svoji hmotnost neberou příliš osobně a tragicky, nýbrž se s ní vyrovnávají mnohem, mnohem lépe než ženy.

Pár kilo navíc milování nebrání

Tak, a je to venku. Konečně nějaká zpráva k dobru, když už se musíte potýkat s nedostatkem prostoru při milování kvůli partnerově pneumatice na břiše. Jemu to možná nevadí, ale co vám? Víte, jak si trochu zpohodlnit sex, když má vaše drahá polovička nějaké to kilo navíc? Milujte se ve vhodných polohách!

Správná milostná akrobacie nezatěžuje klouby

Prvotním krokem je zkoušet a najít z těch šesti set oficiálně evidovaných erotických poloh tu, která vám oběma bude vyhovovat. Požadavky jsou jasné: pozice nesmí snižovat ohebnost trupu, být nepohodlná nebo příliš fyzicky i technicky náročná. Proto se milencům XXL velikosti doporučují „lžičky“. Tu polohu znáte. Ležíte na boku v řadě za sebou a je jedno, kdo z vás váží padesát kilo a kdo o šedesát víc.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat