Když se hloupost vryje do kůže. Ani tetování nedopadne vždy na výbornou

15.05.2018 | Sex a vztahy

Taky vás už několikrát za život napadlo, že uděláte něco šíleného? Nebo jste toužili nechat si vykreslit do kůže něco nebo někoho, na kom vám záleží? Důvody pro tetování jsou různé a je jich mnoho. Ne každý už ten svůj ale dobře promyslí. Přečtěte si, jak to dopadne, když svůj „geniální“ plán dotáhnete do konce dřív, než vám dojde, že to byla úplná hloupost.

Pomsta byla… smrdutá?

Ve státě Ohio mají zjevně tatéry se smyslem pro humor i pomstu. Když se jeden z nich dozvěděl, že ho jeho přítelkyně podvádí, nelenil a místo toho, aby jí nevěru vyčetl, dělal jakoby nic. Nabídl jí tetování přes celá záda a nic netušící slečna radostně souhlasila. Jenže vychytralý Ryan své dívce vytetoval na záda obří exkrement, nad kterým poletují mouchy. Navíc se chytře pojistil smlouvou, ve které dívka podepsala, že výtvor nechá zcela na fantazii autora. Nejspíš si to rozmyslela, neboť v současné době Ryana žaluje.

Místo penisu vysavač

Když bylo mladému Lewisi Flintovi šestnáct let, dostal geniální plán, že své tělo vyzdobí velmi neobvyklým obrázkem. Nechal si okolo penisu vytetovat černo-červený vysavač s očima a nápisem „Henry“, přičemž hadici od luxu měl představovat právě jeho penis. Nyní je Lewisovi 21 a tetování už mu tak vtipné nepřipadá. A nepobavilo ani dívku z posledního rande. Ta když viděla, co má mezi nohama, raději celé rande ukončila. Lewis se odhodlal k odstranění laserem a nechal se slyšet, že větší bolest je tetování odstranit, než vytvořit.

S batohem dál dojdeš

Podobný případ jako v Ohiu se stal i u nás v Čechách. Dva vězni, kteří spolu sdíleli celu, se dohodli, že jeden druhému vytvoří na památku tetování. Tetovaný si přál na záda podobiznu své milé, ale tatér ho přesvědčoval, že to není dobrý nápad. Tak dlouho se dohadovali, až se umělec nechal naoko přemluvit. Svému spoluvězni však tajně vytetoval místo milenky na záda velký batoh. Ten se nejdříve zlobil, ale po propuštění z věznice na něj přítelkyně již nečekala, takže byl nakonec za batoh rád.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat