Komentáře k článku

bfajn 14.07.2018

jeste ze ma svet kanadske vedce ;-)

Miroslav Štrop 12.07.2018

Jistě, tomu méně pohlednému a sexuálně méně zdatnému partnerovi či partnerce docela jistě nebude vadit, že se o svou "lásku" dělí s někým žádoucnějším a žádostivějším, kdo na rozdíl od něj umí orgasmy jako na běžícím pásu? Komu by také vadilo, že manželka nebo manžel na noc odchází z domova zahřívat postel někoho jiného? Která žena by nemilovala muže a který muž by nehořel láskou k ženě, kteří si to rozdávají s jinými miláčky pod záminkou předcházení napětí v manželství a jeho harmonizace? Znám několik "pokrokových" párů, které, prohlašujíce, že žárlivost je duševní nemoc, tento model volného manželství zkusily a dříve či později jejich vztahy skončily v troskách a u rozvodového soudu.

Siraellen 12.07.2018

raději nic nevědět

Miroslav Štrop Siraellen 12.07.2018

Raději nic nevědět? A pak se dozvědět až od venerologa, že syfilis nebo AIDS, jímž jsme se nakazili, ač věrní, máme chápat jako důkaz, že manželka nebo manžel si pořídili bokem někoho, kdo měl jejich nudné životy okořenit špetkou jiskřivého sexu? A muži by se už vůbec neměli zajímat o pravý původ dětí, které jim manželka představila jako jejich vlastní, neboť kdo se moc ptá, může se dozvědět i to, co vědět nechtěl. Nejsem si jist tím, zda vztah založený na nevěře, předstírání a na lži může být stabilnější než vztah dvou lidí, kteří se mohou jeden na druhého ve všem spolehnout. Obávám se, že nikoli...

ovace 12.07.2018

zatím jsem s tím neměl nikdy problém

Miroslav Štrop ovace 12.07.2018

Ani partnerka?

konatovka 11.07.2018

Manžel je monogamní a žijeme spolu již 48 let v pohodě.<3

helus 11.07.2018

Zatím jsem se s nevěrou nesetkala.Mám krásné manželství 32 roků.

Manžel helus 11.07.2018

Sladká nevědomost... *14*

nea 11.07.2018

těžko komentovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat